Το πρόγραμμα πτήσεων των Ρώσων τουρ οπερέιτορ προς Ελλάδα την εφετινή τουριστική σεζόν

Τουρισμός 28 May 2019 - 3:00 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Το πρόγραμμα πτήσεων των Ρώσων τουρ οπερέιτορ προς Ελλάδα την εφετινή τουριστική σεζόν δημοσιεύει σήμερα 27 Μαΐου η ιστοσελίδα της Ένωσης Ρώσων τουρ οπερέιτορ ATOR.

Τα προγράμματα πτήσεων των περισσότερων ταξιδιωτικών πρακτορείων προς τη χώρα μας ξεκίνησαν στις αρχές Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Η Κρήτη έχει τη μερίδα του λέοντος στις πτήσεις. Μάλιστα προς τα Χανιά φέτος ξεκινά πτήσεις το Coral Travel.

Το νέο στοιχείο στις πτήσεις του Mouzenidis Travel είναι το  πρόγραμμα πτήσεων προς την Αθήνα από το Κρασνοντάρ.

Το Intourist, λόγω της στρατηγικής συνεργασίας με το Mouzenidis Travel, αύξησε σημαντικά το πρόγραμμα πτήσεων στην Ελλάδα αυτή τη σεζόν. Εκτός από τις κύριες πόλεις αναχώρησης – Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, θα πραγματοποιούνται επίσης πτήσεις από τις περιοχές: Εκατερίνμπουργκ, Σαμάρα, Καζάν, Νίζνι Νόβγκοροντ, Mineralnye Vody, Volgograd, Ροστόφ Ον Ντον. Το Intourist φέτος θα έχει πτήσεις και προς Καλαμάτα.

Το PEGAS Touristik έχει πτήσεις από 14 ρωσικές περιοχές προς Κρήτη και από Μόσχα προς Ρόδο, το Coral Travel και το Biblio-Globus έχουν πτήσεις προς Κω και Ζάκυνθο.

Η TUI Russia, το Intourist και το Mouzenidis Travel θα έχουν σύνδεση μέσω Αθήνας προς Μύκονο και Σαντορίνη, το ICS Travel Group φέτος πραγματοποιεί εκδρομές στην Εύβοια μέσω της Αθήνας, ενώ το ANEX Tour πρόσθεσε προς Ελλάδα πτήσεις από Εκατερίνμπουργκ, το Καζάν, το Νίζνι Νόβγκοροντ, το Περμ, τη Σαμάρα και την Ουφά.

Ο TEZ Tour διατηρεί τους προορισμούς που είχε στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον όγκο των μεταφορών από την Αγία Πετρούπολη στη Ρόδο και από το Εκατερίνεμπουργκ στην Κρήτη. / tornos

 

Δείτε επίσης

Aegean: Σταδιακά επαναφέρει τις πτήσεις της για το καλοκαίρι – Αναλυτικά τα δρομολόγια

Σταδιακά επαναφέρει τις πτήσεις της για το καλοκαίρι η Aegean Airlines. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και μερικές …