Βελτιώνεται το κλίμα στον τουρισμό με την καθυστέρηση του Brexit

Τουρισμός 17 Apr 2019 - 12:15 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Η TUI προσφέρει στους Βρετανούς μειώσεις τιμών στα πακέτα της, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πελάτες της να κάνουν τις καλοκαιρινές τους κρατήσεις.

Σημειώνεται, πως οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες σε πάνω από 40 παραλιακούς προορισμούς και προορισμούς πόλης. Όλες οι προσφορές ήταν διαθέσιμες online και σε καταστήματα μέχρι χθες.

Η καθυστέρηση του Brexit, βοήθησε στην αύξηση των μετοχών της TUI κατά 7%. Οι μετοχές της EasyJet σημείωσαν αύξηση επίσης πάνω από 8%, η Ryanair κατά 5% και η μητρική IAG της British Airways σημείωσε επίσης αύξηση.

Σύμφωνα με την είδηση ​​ότι η προθεσμία παρατάθηκε, η Brittany Ferries δημοσίευσε γρήγορα ένα δελτίο Τύπου που έλεγε στους πελάτες της, ότι τώρα μπορούν να κάνουν κράτηση για το Πάσχα και τα καλοκαιρινά ταξίδια με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Η εταιρεία, η οποία λειτουργεί από το Portsmouth, το Poole και το Plymouth, έχει υποστεί μείωση κατά 10% για την καλοκαιρινή περίοδο και μια ακόμα μεγαλύτερη πτώση κατά 15% για τις διακοπές του Πάσχα.

Η ABTA δήλωσε ότι η περαιτέρω καθυστέρηση θα δώσει στις ταξιδιωτικές εταιρείες κάποια ανακούφιση και θα δώσει στους πελάτες την άνεση να κάνουν κράτηση με αυτοπεποίθηση.

Πηγή: money-tourism.gr

Δείτε επίσης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Ανάγκη κατάρτισης θεσμικού πλαισίου για τον ιατρικό τουρισμό

Την ανάγκη κατάρτισης θεσμικού πλαισίου για τον ιατρικό τουρισμό συζήτησαν σήμερα ο Υπουργός Τουρισμού κ. …