ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ: Επίθεση σε Χατζημάρκο, Καμπουράκη και Μοροπούλου! (ηχητικά)

video, Παραπολιτικά 4 Jul 2019 - 10:42 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, επέλεξε ο «απερχόμενος» δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος για να προβεί σε επιθέσεις και να κάνει ειρωνικά σχόλια κατά του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου αλλά και κατά του νεοεκλεγέντος δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, ενώ από την… μήνιν του, δεν γλίτωσε ούτε η κα Τώνια Μοροπούλου, την οποία κατηγόρησε ευθέως, σαν ‘γυρολόγο’ της πολιτικής, που εξυπηρετεί συμφέροντα!

Όλα αυτά έγιναν στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου όπου κατά την διάρκεια της ενημέρωσής του, ο κ. Χατζηδιάκος, αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, για την αναβολή συζήτησης του θέματος της Μεσαιωνικής Πόλης, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Για μένα, το επιχείρημα ήταν ‘σαθρό’ και θα έχουν την ευθύνη αυτοί που αρνήθηκαν να υπογράψουν την Π.Σ. Γιατί η διοίκηση, η αυτοδιοίκηση και το κράτος, έχουν συνέχεια. Κι επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία (δειλά – δειλά ‘φωτογράφισε’ ο κ. Τέρης Χατζηϊωάννου το Μετσόβιο Πολυτεχνείο) και ξέρω ανθρώπους που ξεκίνησαν με την κυβέρνηση Τσίπρα, με τους δύο ΥΠΠΟ να κάνουμε συσκέψεις επί συσκέψεων για τα 300 ακίνητα της Μ.Πόλης κ.λπ. κι επειδή φαίνεται ότι εκείνα τα συμφέροντα ΔΕΝ αναδείχτηκαν, θέλω να πάρουν ένα μήνυμα: ότι και στην επόμενη θητεία ΜΗΝ τολμήσουν να έρθουν εδώ μέσα αυτοί οι ‘γυρολόγοι’ της πολιτικής! Αυτοί που έφυγαν από τον Τσίπρα, πήγαν στην Γεννηματά και μετά στον Μητσοτάκη! Έτσι, ωμά! Αυτή είναι η πραγματικότητα και σας το λέω με αγανάκτηση γιατί ήταν η μοναδική ευκαιρία να κάνουμε μια αρχή» (!) / (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Επίθεση και στον Α. Καμπουράκη
Ο «απερχόμενος» δήμαρχος Ρόδου, συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, έκανε αναφορά και στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την δημοτική αρχή και συνέχισε τις επιθέσεις προς τον κ. Χατζημάρκο αλλά και προς τον κ. Καμπουράκη: 

«Τυχαία, είδα σε ένα δελτίο ειδήσεων τον κ. περιφερειάρχη να μιλάει για το ‘ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ’ για τους Δήμους ώστε να δουν τι μπορούν να πετύχουν με τον νεοκλεγέντα δήμαρχο. (Σημειωτέον, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δεν έχει έρθει ακόμη να συναντήσει τον εν ενεργεία δήμαρχο –‘απερχόμενο’ όπως μ’ αρέσει να χρησιμοποιώ τον όρο αυτό) και δεν ξέρω αν κατάλαβα λάθος: πως και ο κ. περιφερειάρχης ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα αυτό και το εξετάζει για να δει πώς θα έρθει στο απέναντι κτήριο!». (info: dimokratiki) / (ΗΧΗΤΙΚΟ) 

Δείτε επίσης

Θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ο Μηνάς Νικολάου

Θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, όπως επαναβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο NotosNews και …