Χατζηδιάκος…. μαινόμενος για όλους και για όλα! – LED, ΔΕΥΑΡ, ΠΡΟΤΟΥΡ, Ήχος και Φως (video)

video, Παραπολιτικά 19 May 2020 - 10:28 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Για όλους και για όλα μίλησε στο Notosnews και την «Απογευματινή Ενημέρωση» και στην Μαρια Χονδρογιάννη, ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Για τα έργα που ξεκίνησαν επί θητείας του, για τα φωτιστικά led για τον ανθόκηπο στην πλατεία Ρίμινι για τον ΠΡΟΤΟΥΡ και τον τουρισμό για όλους και για όλα.

Η συζήτηση με τον κ. Χατζηδιάκο ξεκίνησε με την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς ενώ υπήρχε η δυνατότητα να γίνει με τηλεδιάσκεψη .

Αποδείχθηκε άλλωστε με την δημοσιοποίηση της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή με… τηλεδιάσκεψη. Από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της ΠΕΔ όμως απουσιάζει το θέμα που αφορά το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο.

Με αφορμή τις προκλήσεις από τη γειτονική Τουρκία ο κ. Χατζηδιάκος είπε:

«Οι γείτονες μας λένε ότι αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης. Για τα Δωδεκάνησα είναι ξεκαθαρισμένο ότι η ισχύει η συνθήκη των Παρισίων. Δεν συμμετείχαν σε εκείνη την συνθήκη. Άρα δεν μπορούν να έχουν καμία διεκδίκηση. Αυτό θα πρέπει να το υπογραμμίζουν οι κυβερνώντες

Δεδομένου ότι είναι ανάγκη να στηριχθούν ιδιώτες και επιχειρήσεις που επλήγησαν εξαιτίας της πανδημίας ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε, η βοήθεια από το Δήμο θα πρέπει να αφορά όλους,

«Με αφορμή τα μέτρα που είχαν τεθεί σε ισχύ όλοι εμείς οι επικεφαλής των παρατάξεων στείλαμε τις προτάσεις μας και ζητήσαμε να στηριχθεί ο κόσμος. Να μην περιοριστεί δηλαδή η στήριξη μόνο στους καταστηματάρχες . Το να μην εισπράξει ο Δήμος τέλη καθαριότητας και φωτισμού για ένα δύο μήνες δεν θα χαθεί. Ήδη από την τοποθέτηση των φωτιστικών Led ο δήμος Ρόδου εξοικονόμησε 250.000 το πρώτο τρίμηνο και 650.000 ευρώ το επόμενο. Αυτά τα έργα έγιναν για να είναι ανταποδοτικά», δήλωσε.

Για τα φωτιστικά LED δεν βγήκε ούτε σεντ από τα ταμεία του Δήμου

Σε ερώτηση για το επιχείρημα της Περιφερειακής Αρχής, ότι το συγκεκριμένο έργο θα μπορούσε να κατασκευαστεί με πολύ μικρότερο κόστος, ο πρώην δήμαρχος είπε ότι από τα ταμεία του Δήμου δεν βγήκε ένα σέντ για τα φωτιστικά Led.

«Ανέφεραν πως το έργο αυτό θα μπορούσε να κατασκευαστεί με 8.700.000 ευρώ. Ρωτώ το δήμαρχο που είναι και ξενοδόχος. Αν βρεθεί ένα πρακτορείο που του προσφέρει χρηματοδότηση για την κατασκευή του ξενοδοχείου του και του δώσει προκαταβολικά χρήματα συμφέρει ή όχι; Λένε που πήγαν τα 25 εκατομμύρια. Δεν βγήκε από το ταμείο του Δήμου ούτε ένα σέντ. Ήρθε η κοινοπραξία και έκανε επένδυση .

Στα 12 χρόνια που θα έχουν την ευθύνη της συντήρησης με βάση την εξοικονόμηση θα πληρώνονται . Αν δεν πετύχουμε την εξοικονόμηση δεν θα πληρώνονται. Άλλο να βγάλεις από την τσέπη 12 εκατομμύρια και άλλο αυτό που έγινε. Περπατώντας κάθε ημέρα συναντώ κάθε ημέρα πολίτες που λένε πως επιτέλους είδαν …λάμψη. Και δεν εννοώ τη λάμψη στην οποία αναφέρεται η δημοτική αρχή»

Ειδικότερα για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που η δημοτική αρχή επέλεξε να πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη ο κ. Χατζηδιάκος προέβη σε καταγγελίες :

«Είμαστε επιφυλακτικοί για τις διαδικασίες.Από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα δείτε πόσα εικοσάρικα έχουν φύγει με απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους . Αν χρειαστεί θα αναφερθώ σε αυτά. Περιμέναμε να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο που είναι η τοπική βουλή. Μας στέρησαν τη δυνατότητα να συζητήσουμε τα θέματα εκεί και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας . Είναι τυχαίο που και οι τρεις επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας έχουμε την ίδια άποψη; Δεν είναι η περιφορά διάλογος και διαβούλευση»

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος αναφέρθηκε και στο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο και υπογράμμισε πως έχει γίνει ξεπούλημα των δήμων.

«Με το άρθρο 93 ξεπουλιούνται όλες οι υποδομές διαχείρισης των απορριμμάτων από τους δήμους στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Για ξεκάρφωμα έβαλαν και τα Ιόνια Νησιά. Έγινε επίθεση από τα κόμματα στη Βουλή. Το πήραν είδηση οι δήμαρχοι εδώ και ξαφνικά είδαν να φεύγει ένα έγγραφο από το δήμαρχο Ρόδου και πρόεδρο της ΠΕΔ με το οποίο ζήτησε από τους αρμόδιους υπουργούς να επισπεύσουν την ψήφιση του άρθρου 93 γιατί συμφωνούν όλοι οι δήμαρχοι. Ουδείς είχε ιδέα.

Οι 16 δήμαρχοι ζήτησαν έκτακτη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ. Τι έγινε; Την Δευτέρα και την Τρίτη που ψηφίζονταν το νομοσχέδιο έκλεισε ο δήμαρχος τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και στη Ρόδο και στη Σύρο», είπε.

Σχετικά με την λειτουργία του νέου φορέα που δημιουργείται για τη διαχείριση των απορριμάτων ο κ. Χατζηδιάκος εξήγησε ότι:

“Ο δήμος είχε την ευθύνη όχι μόνο για την αποκομιδή . Ολοκληρώσαμε την κατασκευή του ΚΔΑΥ κάναμε σύμβαση με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και φέραμε 8 απορριματοφόρα και 1.000 μπλε κάδους . Αυτή η δομή περνάει στο νέο φορέα στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου θα μετέχουν επτά άτομα.

Ο Δήμος Ρόδου δικαιούται να εκπροσωπείται μόνο από ένα άτομο. Αυτός ο φορέας θα πρέπει να δημοπρατήσει έργα προϋπολογισμού 150 εκατομμυρίων στις Κυκλάδες και 50.000.000 στη Ρόδο μόνο. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και θα φανεί στην πορεία. Αγνόησαν τους δημάρχους. Δεν θα έπρεπε να ενημερώσει για το θέμα το δημοτικό συμβούλιο;», είπε ο κ, Χατζηδιάκος και αναφέρθηκε και στο έργο που δρομολόγησε μέσω ΣΔΙΤ.

Θα έρθει η ώρα για να απολογηθούν για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο

«Γιατί ο Δήμος της Ρόδου να έχει σχέση με τα υπόλοιπα 34 νησιά ; Καλή η αλληλεγγύη αλλά γιατί να επιβαρυνθεί ο Ροδίτης για την Κύθνο για τη Σέριφο και τη Μύκονο; Ξεπουλήσαμε περιουσιακά μας στοιχεία που θα μεταφερθούν στο νέο φορέα. Επίσης προβλέπεται πως τρία από τα μέλη που εκπροσωπούν την Περιφέρεια στο φορέα να συνεδριάζουν και να λαμβάνουν αποφάσεις. Αν αυτό δεν ήταν συμπαιγνία για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο χωρίς διαβούλευση τότε τι είναι;

Αυτό το θέμα θελήσαμε να συζητηθεί σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αντί αυτού έβαλαν και άλλη συνεδρίαση δια περιφοράς και σε αυτή ζήτησαν να εκλέξουμε και τον εκπρόσωπο μας, που κατά την άποψη τους πρέπει να είναι ο δήμαρχος. Θα έρθει η ώρα όχι για να δώσουν εξηγήσεις και να απολογηθούν στο Ροδιακό λαό και στο Αιγαίο για αυτή την απάτη που έχουν κάνει».

Ο στόχος να αποχωρήσει η Ροδίτικη εταιρεία από την κ/ξ για την καθαριότητα επιτεύχθηκε

Ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν με την κοινοπραξία που είχε αναλάβει το έργο της καθαριότητας των τουριστικών περιοχών του νησιού. Κατήγγειλε πως υπήρξε εμπάθεια για την Ροδίτικη εταιρεία που μετείχε στο σχήμα και στόχος ήταν να εξαναγκαστεί σε αποχώρηση από το σχήμα.

« Θα θυμίσω τι έγινε τότε το 2016 που δεινοπαθήσαμε . Το 2016 η Ρόδος δεν ήταν καθαρή. Τα επόμενα χρόνια το 2017,2018, 2019 η Ρόδος ήταν πρότυπο μοντέλο δήμου όσο και αν παραπονιόντουσαν κάποιοι . Είχαν γραφεί τότε στον Αθηναϊκό τύπο ρεπορτάζ για το Δήμο και συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί μου ζητούσαν τη σύμβαση για την καθαριότητα. Με τη δύναμη που είχαμε σε παλαιά απορριμματοφόρα κρατήσαμε το 50% με τους δικούς μας εργαζόμενους. Το υπόλοιπο 50% της καθαριότητας του νησιού το ανέλαβε η κοινοπραξία.

Φαίνεται πως υπήρχε εμπάθεια της σημερινής δημοτικής αρχής για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Στόχος ήταν να την εξαναγκάσουν να αποχωρήσει από το σχήμα, γιατί νόμιζαν ότι στήριζε τον Φώτη Χατζηδιάκο. Αντί να δουν το συμφέρον του τόπου βλέπουν σε ποιόν ομιλεί ο Χατζηδιάκος. Εγώ λέω καλημέρα και στους 120.000 κατοίκους του νησιού είτε με ψήφισαν ή όχι. Τους χαιρετώ και τους χαμογελώ. Άλλοι έχουν το πρόβλημα . Άφησαν όλο το χειμώνα απλήρωτη την κοινοπραξία . Ούτε Χριστούγεννα δεν μπορούσαν να κάνουν.

Στη σύμβαση εμείς είχαμε προβλέψει και ένα χρόνο προαίρεση . Αυτό σημαίνει πως αν η δημοτική αρχή επιθυμεί παρατείνεται η σύμβαση για άλλο ένα χρόνο μέχρι να γίνει ο επόμενος διαγωνισμός. Δεν έχει διατυπωθεί επίσημα αλλά θα συνεχίσουν ως έχουν δηλαδή με την εταιρεία που έμεινε για ένα χρόνο. Δεν έχουν πρόβλημα τώρα, γιατί έδιωξαν τη Ροδίτικη εταιρεία από μέσα. Έχει μείνει η κεντρική εταιρεία από τα Ιωάννινα και αυτή που λειτουργεί το κέντρο διαλογής.

Μόλις δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια η αποχώρηση της Ροδίτικης εταιρείας δόθηκαν τα χρήματα που οφείλονταν δηλαδή 734.000 και 131.000 ευρώ από μια συμπληρωματική σύμβαση. Μέχρι τότε τους κρατούσαν ομήρους . Η διεύθυνση Καθαριότητας δεν μπορεί να καλύψει όλο το αντικείμενο. “Αν δεν είχε προκύψει η πανδημία θα είχαμε εξευτελιστεί από τον περασμένο Μάρτιο. Αυτά που κάνουν τώρα έπρεπε να είχαν τελειώσει εδώ και καιρό”

Με αφορμή τη παραχώρηση των παραλιών στους δήμους από το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε :

«Εμείς πιέζαμε πάντα για την παραχώρηση των παραλιών νωρίς και την υπογραφή της σχετικής απόφασης. Είχα συγκρουστεί με τα υπουργεία Οικονομικών και είχα φιλονικήσει τότε με τον κ. Σαντορινιό. Από το περασμένο Φεβρουάριο έπρεπε να εκδοθεί η ΚΥΑ. Μακάρι να πραγματοποιούνται κανονικά οι πτήσεις τσάρτερ να έχουμε τουρίστες . Τόσο καιρό δεν μιλούσα . Απασφάλισα όμως όταν είδα πως έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια προβολής …έργων που δεν είναι δικά τους. Έχουν ονοματεπώνυμο»

Νομιμότατες οι παρατάσεις που δώσαμε εμείς για το Ήχος και Φως

Σε ερώτηση για την επένδυση στο Ήχος και Φως ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης αλλά και το αδιέξοδο της εταιρείας που έχει αναλάβει.

«Το θέμα είναι σύνθετο. Ο διαγωνισμός έγινε το 2013 και έγιναν παρατηρήσεις. Όταν ανέλαβα το 2014 συμπληρώσαμε τις παρατηρήσεις και υπεγράφη το προσύμφωνο και η σύμβαση που είχε ορισμένα χρονικά όρια. Στόχος στη θητεία μας ήταν η ανάδειξη του Ήχος και Φως. Άλλαξε όμως και η τεχνολογία. Θέλαμε να δέσει η αξιοποίηση του Μανδρακίου της Μαρίνας σε συνδυασμό με την νέα κυκλοφοριακή μελέτη τα ανοικτά κέντρα Εμπορίου και το «Ήχος και Φως». Τώρα έρχονται στην Οικονομική Επιτροπή και δια περιφοράς και αποφασίζουν.

Εμάς μας κακίζουν για τις παρατάσεις που δώσαμε. Οι παρατάσεις που δώσαμε εμείς ήταν νομιμότατες. Αυτή τη Ροδίτικη εταιρεία που θα επένδυε στη Ρόδο και τα έσοδα της θα έμεναν στη Ρόδο την κυνηγούν με μανία. Εγώ δεν έχω σχέση με τις εταιρείες και έκανα αυστηρούς διαγωνισμούς. Ήμουν τυχερός που το έργο το πήρε ντόπια εταιρεία. Σας αναφέρω το παράδειγμα ξένης εταιρείας που ήρθε στη Ρόδο και μετά έφυγε .

Τον Ροδίτη μπορείς να τον πιέσεις. Τόσο κακό θα ήταν να δώσουν σε αυτή την εταιρεία μεγαλύτερη παράταση; Υπάρχουν από πίσω άλλα πράγματα που θα φανερωθούν . Δεν μπορείς να κυνηγάς μια εταιρεία στη διαχείριση των απορριμάτων και το ίδιο και στο Ήχος και Φως » , είπε ο κ.Χατζηδιάκος που αναφέρθηκε και σε άλλη ακύρωση σύμβασης με την εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο της καθαριότητας.

Θα μας πνίξουν τα σκουπίδια και τα λύματα

Με αφορμή τις ακυρώσεις των συμβάσεων για τα αντλιοστάσια και για τα τεκταινόμενα στην καθαριότητα ο κ. Χατζηδιάκος σχολίασε:

«Ο τόπος μπορεί να λάμψει από τα φωτιστικά Led αλλά θα βρομίσει από το σκουπίδι και από τα λύματα».

Ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε και στο βιολογικό που είναι να κατασκευαστεί στον Αρχάγγελο αφού δεν είναι εφικτό να κατασκευαστεί ο αγωγός Αρχάγγελος -Βόδι.

«Πάμε για νέο σχεδιασμό στον Αρχάγγελο αφού αυτό θέλει η τοπική κοινωνία. Είναι θέμα μελέτης και χρηματοδότησης. Δεν γίνεται τα Κολύμπια και τα Αφάντου να μένουν πίσω. Αυτό είναι θέμα της Περιφέρειας. Δεν μπαίνω στα χωράφια τους. Δεν μπήκα ως δήμαρχος. Όταν μπήκαν στα δικά μου απάντησα αναλόγως γιατί δεν βοηθήθηκε ο δήμος. Τώρα που υπάρχει μια όσμωση για να μην πω τίποτε άλλο, να διαθέσουν τα χρήματα για το Ροδίνι», δήλωσε ο κ, Χατζηδιάκος.

Τον ΠΡΟΤΟΥΡ τον πολέμησαν αυτοί που δεν ήθελαν το ΔΗΦΟΔΩ

Με αφορμή τη γενική συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Μαίου, όσα έγιναν επί των ημερών του και την πολεμική που δέχθηκε ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού ο κ. Χατζηδιάκος είπε:

« Υπερηφανεύονται πολλοί για το μεγάλο ποσοστό που έχει ο τουρισμός στο ΑΕΠ. Ήρθε όμως ένας ιός να παραλύσει τα πάντα.Εδώ έχουμε ευθύνη όλοι. Ως αντινομάρχης αρμόδιος για τον πρωτογενή τομέα έλεγα να δώσουμε έμφαση εκεί. Όλοι μου έλεγαν να μην επιμένω. Με την κρίση το 2010 ο Γ Παπανδρέου έλεγε να κάνουμε τη κρίση ευκαιρία και να δώσουμε έμφαση στον πρωτογενή τομέα και κάναμε το αντίθετο.

Τώρα άλλαξαν τα πράγματα . Εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουμε τώρα. Τον ΠΡΟΤΟΥΡ τον πολέμησαν όπως πολέμησαν τον Δημοτικό Φόρο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Στις 16 του περασμένου Δεκεμβρίου που ήρθε το θέμα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο είπα συγχαρητήρια γιατί κάποτε κάποιοι καμάρωσαν πως έβαλαν την ταφόπλακα στον ΠΡΟΤΟΥΡ. Ο οργανισμός χρηματοδοτούνταν από το δημοτικό φόρο. Από εκεί και πέρα ο δήμος έβαζε 500.000 κάθε χρόνο. Σήμερα ο Δήμος μπορεί να δίνει στον ΠΡΟΤΟΥΡ και ένα εκατομμύριο αφού αφήσαμε περισσότερα από 40 εκατομμύρια».

Άσκησε εμμέσως αλλά σαφώς κριτική στην προβολή που γίνεται για τη Ρόδο λέγοντας:

Καλή είναι η προβολή από την Περιφέρεια αλλά δεν μπορεί να είναι ίσα και όμοια η Ρόδος με τη Χάλκη και τα άλλα νησιά που έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά. Η Ρόδος είναι κάτι άλλο. Την Πέμπτη στη γενική συνέλευση, θα καταθέσω τις προτάσεις μου για την επανασύσταση του ΠΡΟΤΟΥΡ για να ληφθούν υπόψη έστω και τώρα που… ανένηψαν. Αν δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, ο οργανισμός είναι απαραίτητο εργαλείο.

Ψεύδεται το Υπ δικαιοσύνης για το παλαιό νοσοκομείο

Αναφέρθηκε όμως και στους σχεδιασμούς που είχαν γίνει επί θητείας του για να μεταφερθούν τα δικαστήρια στο παλαιό νοσοκομείο καθώς και οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου.

«Να μην κοροϊδεύουν με αυτό τον τρόπο και να λένε ότι δεν γνώριζαν . Δεν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα για την μεταφορά των δικαστηρίων στο παλαιό νοσοκομείο. Έχω επισκεφθεί το κτίριο με τρεις υπουργούς», τόνισε.

Συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στον αείμνηστο Δημήτρη Κρεμαστινό που τόσο αγωνίστηκε για να κατασκευαστεί το δημοτικό σχολείο στον Αρχάγγελο.

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στα έργα που είχαν ξεκινήσει επί θητείας του και τώρα παρουσιάζονται ως να ανήκουν στη δημοτική αρχή.

«Όλα αυτά τα έργα τα έχω περιλάβει στο έντυπο που εκτύπωσα με δικούς μου πόρους . Είναι αστειότητες αυτά που κάνουν τώρα με τις φωτογραφίες για έργα που ξεκίνησα και προχώρησα επί θητείας μου . Αυτά είναι έργα για τους Ροδίτες. Θέλει δύναμη και παρρησία να παραδεχθείς και να αναγνωρίσεις το έργο του άλλου. Τα έργα έχουν ονοματεπώνυμο. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν καν που είναι τα έργα αυτά», τόνισε.

Σε ερώτηση για τη ΔΕΥΑΡ και την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε:

«Ο σημερινός διευθυντής της ΔΕΥΑΡ είχε κάνει αναφορές για τη ΔΕΥΑΡ το 2012. Τους είπα να μην μου συζητήσουν για ανείσπρακτα γιατί όπως λέει και η λαϊκή ρήση στο « Σπίτι του Κρεμασμένου δεν ομιλούν για σχοινί» . Όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ. Και δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα όταν οφείλεις στο Δήμο είτε είσαι πρώην δήμαρχος νυν ή δημοσιογράφος πρέπει να είσαι συνεπής. Και όχι να κυνηγάς τους πολίτες. Να βάλουμε και το Δήμο στις πρώτες προτεραιότητες μας και να πληρώνουμε και όσα οφείλουμε», τόνισε.

Όσο για την εισφορά σε γη ή χρήμα ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε πως το θέμα αυτό είναι ανοικτό.

«Είχα στείλει επιστολές στους ξενοδόχους. Ο νυν δήμαρχος μου είχε πει ότι δεν γίνεται να κάνω συναντήσεις με τους ξενοδόχος στη στιγμή που τους εκπροσωπεί εκείνος. Είχα δώσει εντολή στη νομική υπηρεσία να καταθέσει αγωγές και να εισπραχθούν τα χρήματα. Πρέπει να γίνει γιατί διαφορετικά έχουμε απιστία».

Ο κ. Χατζηδιάκος απάντησε και στα επιχειρήματα των αντιδημάρχων για τα προβλήματα βρήκαν μπροστά τους.

«Που βρήκαν τα χρήματα και κάνουν τους διαγωνισμούς ; Έκαναν κάτι. Θέλει παλικαριά να παραδέχεσαι τον αγώνα του άλλου».

Για τη Μαρίνα Μανδρακίου τόνισε πως πρέπει να ανήκει στο Δήμο Ρόδου και αναφέρθηκε σε όσα έκανε για να μην έχει την σημερινή κατάληξη.

“Είναι η καλύτερη μαρίνα της Μεσογείου” τόνισε. / Notos News

ΒΙΝΤΕΟ

NotosNews 97,8 Απογευματινή εν ημέρωση

Με την Μαρία Χονδρογιάννη

Δημοσιεύτηκε από Notos News στις Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

Δείτε επίσης

Θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ο Μηνάς Νικολάου

Θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, όπως επαναβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο NotosNews και …