Υπογράφτηκε η σύμβαση για τα LED μεταξύ ΠΝΑΙ κ αναδόχου – Χατζημάρκος: «Οι μάσκες έπεσαν…»

Παραπολιτικά 11 Apr 2019 - 1:39 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Υπογράφτηκε σήμερα, η σύμβαση για το έργο του ηλεκτροφωτισμού και της αντικατάστασης λαμπτήρων στο περιφερειακό δίκτυο της νήσου Ρόδου με λάμπες τύπου LED, ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ανάδοχο εταιρεία Dastery Systems Α.Ε. παρόντος του εκπροσώπου της ΚΑΠΕ που είναι και ο φορέας που θα παραλάβει το έργο. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, απαντώντας με «αιχμές» στους επικριτές του:

«Υπογράφουμε σήμερα την σύμβαση για το έργο της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού και της αντικατάστασης λαμπτήρων στο περιφερειακό δίκτυο της νήσου Ρόδου, με λάμπες τύπου LED. Είναι το δεύτερο πολύ σημαντικό έργο για την Ρόδο, το οποίο βασανίστηκε πάρα πολύ –το πρώτο ήταν η ύδρευση του νησιού (Φράγμα Γαδουρά).

Είναι το δεύτερο πολύ σημαντικό έργο που χτυπήθηκε και πολεμήθηκε με τον ίδιο τρόπο, από τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους με κίνητρα που είναι ξεκάθαρα πλέον για την κοινωνία. Όσο περνάει ο χρόνος, ‘οι μάσκες πέφτουν’ και αποκαλύπτονται όλοι, ποιον εκπροσωπούν, τι υπηρετούν, γιατί το κάνουν και πώς όλο αυτό το συνδέουν με την ‘δήθεν’ αγάπη τους για την πολιτική. Ορφανή… υπονόμευση δεν υπάρχει. Υπάρχουν πρόσωπα με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις.

Προσωπικά, μετά τον έλεγχο του διμήνου από το αρμόδιο σύμφωνα με το νόμο Ελεγκτικό Συνέδριο και την έγκρισή του για την υπογραφή αυτής της σύμβασης έχω ένα μήνυμα μόνον να στείλω: ότι το ‘ξεβόλεμα’ όλων αυτών που έδωσαν αυτή την πολύ βρώμικη μάχη, των πλέον και δύο ετών, είναι οριστικό.

Αυτή η Περιφερειακή Αρχή, την σελίδα με τα δικά τους συμφέροντα, τις δικές τους αντιλήψεις και πρακτικές για το δημόσιο χρήμα και την λειτουργία του δημόσιου τομέα, την έχει γυρίσει οριστικά» όπως είπε, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, τα μέλη της οικονομικής επιτροπής για τις επιθέσεις και τους τόνους ‘λάσπης’ που δέχτηκαν όλο αυτό το διάστημα και τους υπηρεσιακούς παράγοντες. / Π.Ντ.

Δείτε επίσης

«ΣΚΛΗΡΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ στον Δήμαρχο Λέρου για το μεταναστευτικό (video)

Με πολύ σκληρή γλώσσα απάντησε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. …