ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ: Καμία σχέση δεν έχουμε με την κοπή δέντρων στην Ροδιακή Έπαυλη

Παραπολιτικά 8 Jul 2020 - 9:49 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Καμία συμμετοχή δεν έχει στην κοπή δέντρων που έγινε στην Ροδιακή Έπαυλη, η Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου ξεκαθαρίζει ο εντεταλμένος κ. Παναγιώτης Σταμάτης. 

Μετά την θύελλα αντιδράσεων στα social media (όπου εκεί συνηθίζονται οι καταγγελίες, τα σχόλια και οι ομαδικές…. κρίσεις πανικού που παθαίνουν οι ‘ευαισθητοποιημένοι’ πολίτες -όπως πρόσφατα με τον φίκο στο Ακταίον) ο κ. Σταμάτης προέβη σε σχετική δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:  

Αγαπητοί μου φίλοι,
επειδή τις τελευταίες μέρες πραγματοποιούνται αθρόες διαδικτυακές “αγοραπωλησίες”, οφείλω να σας αποκαλύψω την αλήθεια. Στην κοπή δέντρων που έγινε στην Ροδιακή Έπαυλη, η Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου, δεν έχει συμμετοχή. Δεν συμμετείχε η ομάδα των κλαδευτών και δεν δόθηκε εντολή ή άδεια σε κανέναν υπάλληλο ή στέλεχος να συμμετάσχει καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Αυτά προς το παρόν, επειδή κάποιοι μας πουλάνε hi-tech τεχνογνωσία, άλλοι μας πουλάνε πνεύμα, άλλοι πολιτική μαγκιά, άλλοι πουλάνε μούρη, άλλοι αλμυρό φυστίκι, άλλοι πουλάνε ψέμα με τη σέσουλα, άλλοι μονοπωλούν περιβαλλοντική ευαισθησία κι ό,τι άλλο τους βρίσκεται, ενώ άλλοι τα αγοράζουν όλα bir para και τα καταπίνουν αμάσητα, πριν μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει, ποιος, πώς και γιατί.

Λυπάμαι πραγματικά.
Αυτά και…ο νοών νοείτω.

Δείτε επίσης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου …