ΣΥΡΙΖΑ: Πρόβλημα στην εξεύρεση προσώπων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Παραπολιτικά 3 Jan 2019 - 1:15 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Μεγάλο πρόβλημα εμφανίζεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξεύρεση προσώπων για να τεθούν επικεφαλής στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Το γεγονός αυτό δεν φάνηκε μόνο στην περίπτωση του Δήμου Αθηναίων, όπου το κυβερνών κόμμα της Αριστεράς «κατέβασε» ένα περιορισμένων εκλογικών δυνατοτήτων στέλεχος, όπως είναι ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, αλλά και σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις περισσότερες περιφέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει υποψηφίους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ από κοινού με το Κίνημα Αλλαγής.

Στο Βόρειο Αιγαίο, ωστόσο, η Κουμουνδούρου έπεσε στην… ανάγκη του υπουργού Ναυτιλίας, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος από την εποχή που ηγείτο της ΔΗΜΑΡ έχει μία ομάδα πολιτικών στελεχών ανά την επικράτεια που τον ακολουθούν.

Ενας από αυτούς, όπως γράφει το Secret, είναι και ο πανεπιστημιακός Γιάννης Σπιλάνης, ο οποίος και πήρε το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Πάντως στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί ακόμη στάση αναμονής και δεν αφήνει να διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες ενώ για τον Δήμο Ρόδου, τα κομματικά στελέχη είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Στράτου Καρίκη. 

Άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες, φέρνουν το κυβερνών κόμμα να διενεργεί «μυστικές» δημοσκοπήσεις προτού προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. (info: parapolitika)

Δείτε επίσης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου …