ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ»

Παραπολιτικά 8 Jan 2019 - 12:40 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΑΠΕΦΥΓΕ να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση σε δηλώσεις του χτες στην Ερτ Ρόδου, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, όταν ρωτήθηκε για τις τελικές και επίσημες ανακοινώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις στηρίξεις που προτίθεται να δώσει το κόμμα σε υποψήφιους δημάρχους αλλά και περιφερειάρχη –και με αφορμή κάποια δημοσιεύματα από την εφημερίδα ΑΥΓΗ: 

«Πιστεύω ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, να έχουμε οριστικές ανακοινώσεις. Νομίζω ότι προς το τέλος του μηνός όταν συνεδριάσει, θα γίνουν και οι ανακοινώσεις».

Ειδικά για τον Δήμο Ρόδου, ο υφυπουργός παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει ξεκάθαρα την υποψηφιότητα του κ. Στράτου Καρίκη λέγοντας:

«Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία» ενώ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις:

«Θα αφήσω τα αρμόδια όργανα να κάνουν τις σχετικές ανακοινώσεις. Δεν πρόκειται εγώ να ανακοινώσω τίποτα. Όπως γνωρίζετε εγώ είμαι ένα απλό μέλος του κόμματος. Δεν μπορεί ένα μέλος του κόμματος να κάνει ανακοινώσεις. Άλλο το μέλος της κυβέρνησης και άλλο το μέλος του κόμματος».

Ωστόσο, αν και πιέστηκε να εκφράσει την άποψή του για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει θετικά στο να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Γλυνού, ο κ. Σαντορινιός επέμεινε να μην θέλει να προβεί σε δηλώσεις σχετικά με το όνομα: «Επειδή πρέπει να ακολουθήσω την γραμμή που θα δώσει το κόμμα, δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση. Θα εκφραστώ μέσα στα κομματικά όργανα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΑΥΓΗ, ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να στηρίξει αρκετούς απο τους σημερινούς δημάρχους στη Δωδεκάνησο, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, θα στηρίξει τους: Γιάννης Γαλουζής (Κάλυμνος), Μιχάλης Κόλλιας (Λέρος), Χριστοφής Κορωναίος (Νίσυρος), Γρηγόρης Στόικος (Πάτμος) και Μαρία Κάμμα – Αλειφέρη (Τήλος). Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται οτι στο δήμο Ρόδο θα υποστηριχθεί ο Στράτος Καρίκης, κάτι που είναι γνωστό στο νησί. (ερτ Ρόδου / dimokratiki / avgi)

Δείτε επίσης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου …