Ρεκόρ σταυρών για τον Νίκο Ανδρουλάκη – Ξεπέρασε τις 180.000 – Πώς ψήφισαν για το ΚΙΝΑΛ

Παραπολιτικά 13 Jun 2019 - 2:56 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Μόλις σήμερα, ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στι Κίνημα Αλλαγής, πρώτος και με διαφορά ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης με 180.822 σταυρούς και δεύτερη η Εύα Καϊλή με 145.650.

Τρίτος και δεν εξελέγη ο Νίκος Παπανδρέου με 140.000 σταυρούς, ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Καμίνης με 75.000 ψήφους διαφορά από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Γιώργος Καμίνης ορίστηκε από τη Φώφη Γεννηματά επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, γεγονός που προκάλεσε αναταραχή στην Χαριλάου Τρικούπη.

Ο δραστήριος λοιπόν Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, στην δεύτερη θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα συνεχίσει τις καίριες παρεμβάσεις του, ενώ ενα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από τη σταυροδοσια  είναι πως 1 στους 3 ψηφοφόρους του  Κινήματος Αλλαγής τον ψήφισε. / theviewer

Ευχαριστήριο μήνυμα Νίκου Ανδρουλάκη για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές
Με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των Ευρωπαϊκών Εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των ψηφοφόρων της παράταξής μας και ιδιαιτέρως τους 180.822 συμπολίτες μας, οι οποίοι με τίμησαν με τη ψήφο τους.

Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους, συνεχίζοντας την προσπάθεια για περισσότερη δημοκρατία και διαφάνεια στον τρόπο λήψης αποφάσεων της Ένωσης αλλά και για μία Ευρώπη με λιγότερες κοινωνικές ανισότητες και περισσότερες ευκαιρίες για τις νεότερες γενιές. Τίποτα όμως δεν θα χαριστεί στην πατρίδα μας.

Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της μεγαλύτερης μεταπολεμικής οικονομικής κρίσης ως αποτέλεσμα της αδυναμίας του εγχώριου πολιτικού προσωπικού να απαγκιστρωθεί από τον παλαιοκομματισμό, τον λαϊκισμό και το πελατειακό κράτος, αλλά και της ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ να απαντήσει ολοκληρωμένα στις ατέλειες της Οικονομικής Ένωσης.

Η αντιμετώπιση των δύο αυτών όψεων του ίδιου νομίσματος αποτελεί μονόδρομο για την ευημερία του Ελληνικού λαού. Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε καθηλωμένοι, αδυνατώντας να παρακολουθήσουμε τις ραγδαίες εξελίξεις σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

Αυτή η πραγματικότητα ανατρέπεται μόνο με τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας και την ταχύτερη πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης. Προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Δείτε επίσης

«Τελικά, αυτόν τον πλειστηριασμό ποιος τον ακύρωσε;»

Ο Μικροπολιτικός των Νέων, εντόπισε και νέους διεκδικητές: «Για παράδειγμα, στην πρώτη γραμμή κρούσης ήταν το …