Ο ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ: Κίνηση τακτικής για να τους πιέσει να ξεκαθαρίσουν τις… προθέσεις τους

Παραπολιτικά 4 Jan 2019 - 12:43 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Μετά τις 7 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Ρόδος θα ανακοινώσει τις αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Δήμου, με το οποίο θα πορευτεί μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με την Ροδιακή, ορισμένοι από τους αντιδημάρχους υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και τις έθεσαν στη διάθεση του Δημάρχου.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, θα υπάρξει αλλαγή σε μια τουλάχιστον αντιδημαρχία, ενώ θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις και σε ότι αφορά την κατανομή των αρμοδιοτήτων, κυρίως στον τομέα των εκτελούμενων έργων.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν χτες, ότι παρά το γεγονός πως μπαίνουμε σε εκλογική τροχιά μέχρι και τον προσεχή Μάιο, ο Δήμαρχος έχει αποφασίσει να προβεί σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να… πιέσει τρόπον τινά τους συνεργάτες του, ώστε να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους απέναντί του.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι φήμες δίνουν και παίρνουν, για κάποιους στενούς συνεργάτες του οι οποίοι θέλουν να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο της Ρόδου και ετοιμάζονται να ανεξαρτητοποιηθούν.

Ωστόσο, παραμένουν «φήμες».

Πρόκειται για κίνηση τακτικής διότι από ό,τι φαίνεται, ο κ. Χατζηδιάκος δεν θέλει να αφήσει κανένα περιθώριο σε μεγάλες «διαρροές» της παράταξής του και να πορευτεί προς τις εκλογές με ξεκάθαρες θέσεις.

(ert rodou / rodiaki / The Viewer / Π.Ντ.)

Δείτε επίσης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου …