Ο Νότος 97,8 επέστρεψε δυναμικά – Ευχές στο κέντρο της πόλης της Ρόδου (video)

video, Παραπολιτικά 2 Jan 2019 - 5:49 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Μετά από απουσία μερικών εβδομάδων λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που υπέστη το ραδιόφωνο Νότος 97,8 την τελευταία ημέρα του 2018 επέστρεψε στην συχνότητά του με μία ειδική εκπομπή από το κέντρο της πόλης της Ρόδου την πλατεία Κύπρου.

Εκεί ο Κώστας Σαμιωτάκης με την ειδησεογραφική του ομάδα με τους Μαρία Κυπριώτη, Δέσποινα Κουλούμπρη, Γιάννη Κουμέντο, την Πέγκυ Ντόκου τον τεχνικό ήχου Νίκο Κάπρο και φυσικά τον Τσαμπίκο Δέμελο προσπάθησαν και τα κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να επιστρέψουν δυναμικά στον ρυθμό της ενημέρωσης.

Από τα μικρόφωνα μεταξύ άλλων πέρασαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Μάνος Κόνσολας, ο πρ. βουλευτής της Ν.Δ. κ.  Γιάννης Παππάς, η περιφερειακή σύμβουλος κα Λίτσα Φτακλάκη, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος , ο Κώστας Ταρασλιάς ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ευστρατίου.

Ακόμα ευχήθηκαν, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παύλος Μπακίρης, η μπάντα της κοινότητας Αρχαγγέλου πλήθος κόσμου και φίλοι που όλοι τους έδωσαν την θετική τους ενέργεια για την επαναλειτουργία του σταθμού αλλά και τις ευχές τους για το νέο έτος … (info: aegean365)

BINTEO

Δείτε επίσης

Θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ο Μηνάς Νικολάου

Θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, όπως επαναβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο NotosNews και …