Ο κόσμος χάνεται, οι Τούρκοι στην πόρτα μας και η ΝΔ… στα εσωκομματικά της!

Παραπολιτικά 3 Sep 2020 - 9:34 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ με την αδιανόητη ελαφρότητα, η οποία επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας!

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει την σοβαρότητα των γεγονότων στους καιρούς που διανύουμε κι επιμένουν να ζουν στον εσωκομματικό κόσμο τους, συνεχίζοντας τις έριδες, τις θεωρίες συνωμοσίας και όλα όσα αργότερα οι ίδιοι, αποκαλούν ‘εσωστρέφεια’. 

Του λόγου του αληθές, διαβάστε το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου (Δ.Ε.Ε.Π ) της Ν.Δ:

Η Δοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. αποτελεί συλλογικό όργανο, το οποίο, από τη μία μεριά οφείλει να εκφράζει το πολιτικό πνεύμα της Κεντρικής Διοίκησης του Κόμματος στα Δωδεκάνησα , ταυτόχρονα όμως αφουγκράζεται τα προβλήματα που αφορούν το Νομό μας, προωθώντας προτάσεις και λύσεις αυτών προς την Κεντρική Διοίκηση.

Είμαστε ένα κόμμα ανοικτό και ως Οργάνωση έχουμε εκδηλώσει την πρόθεσή μας να παράσχουμε τη συνδρομή μας, όπου μας ζητηθεί, εφόσον προκύψει κάποιο θέμα που άπτεται των αρμοδιοτήτων μας.

Ταυτόχρονα, διατηρούμε το δικαίωμα να παρεμβαίνουμε αυτοβούλως σε ενδεχόμενα ζητήματα που προκύπτουν , πάντα όμως τηρουμένου του πλαισίου των αρμοδιοτήτων μας.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου Ν.Δ. και αφού συζητήθηκαν διάφορα οργανωτικά ζητήματα , ο κ. Ηλίας Τσέρκης, Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Ογάνωσης Ρόδου Ν.Δ. και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου ενημέρωσε τα μέλη για το ζήτημα που ανέκυψε πρόσφατα μέσω δημοσιευμάτων , αναφορικά με ισχυρισμό για ενδεχόμενη απόκρυψη κρουσμάτων από ιδιώτες ιατρούς.

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τη σοβαρότητα του θέματος, ακούσαμε τις απόψεις του κ. Τσέρκη και όλων των παρισταμένων μελών.

Πρόθεση μας είναι να συμβάλουμε ,ώστε να εξομαλυνθεί το αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων σε μία διαμάχη μέσω Δελτίων Τύπου και δημοσιευμάτων.

Προασπίζόμαστε το δικαίωμα του μέλους της Οργάνωσης μας να θέσει προς συζήτηση ενώπιον αυτής κάποιο θέμα .
Είμαστε οπαδοί του διαλόγου και των δημοκρατικών διαδικασιών.

Ωστόσο, δεν αληθεύει ότι η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Ν.Δ. στράφηκε κατά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργου Χατζημάρκου, εκδίδοντας μάλιστα ψήφισμα εναντίον του!

Αναγνωρίζουμε την προσφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τον τεράστιο αγώνα της ενάντια στην πανδημία, όπως και την προσπάθεια που κατέβαλε και καταβάλλει, ώστε να έχουμε τουρισμό αν μέσω τόσο αντίξοοων συνθηκών.

Παράλληλα , αναγνωρίζουμε και την προσφορά των νοσοκομειακών ιατρών και ιδιωτών ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού,οι οποίοι με αυτοθυσία μάχονται εξαρχής και διαρκώς, ώστε να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Πιστεύουμε δε, ότι η σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα υγείας εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα ,το οποίο ,χάρη σε όλους τους ανωτέρω παράγοντες έχει επιτευχθεί στο Νομό μας.

Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες και η μεγάλη αυτή η δοκιμασία απαιτεί ενότητα σε όλα τα επίπεδα , ώστε να βγούμε νικητές από αυτή την παγκόσμια κρίση.

Ιδιαίτερα όσον αφορά τη ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της Ν.Δ, διατηρώντας πάντα την αυτοτέλεια μας ως Οργάνωση έναντι άλλων θεσμών και φορέων, επιθυμούμε να υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία με όλους:Περιφέρεια,Δήμο ,Βουλευτές και φορείς.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό!

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου (Δ.Ε.Ε.Π ) Ν.Δ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μήπως να συνέλθετε και να λάβετε υπόψη σας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τοπική κοινωνία από την κρίση που ξέσπασε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τους ανέργους και την κατάρρευση της αγοράς και της οικονομίας καθώς και τα σοβαρά εθνικά μας θέματα που φέρνουν τους ‘γείτονες’ να μας χτυπούν την πόρτα;

Γι αυτό, προφανώς, παρατηρείται συνεχώς ‘αιμορραγία’ στελεχών, αδιαφορία για συμμετοχή στα εσωκομματικά πράγματα και πλήρης αποστασιοποίηση ανθρώπων που διετέλεσαν πάρα πολλά χρόνια, μέλη και στρατιώτες του κόμματος.

Η Ιστορία γράφεται κι εσείς… ετοιμάζετε κουστούμια για τις επόμενες εκλογές. 

Κρίμα. Ειλικρινά. / Π.Ντ. 

Δείτε επίσης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου …