Ο Καμπουράκης, ο κορωνοϊός, η «σπείρα των πικραμένων», οι γάμοι και οι… κηδείες (videos)

video, Παραπολιτικά 17 Mar 2020 - 10:41 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Τον «δάκτυλον εις τον τύπον των ήλων» έβαλε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης (μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τριάντο) ξεκαθαρίζοντας την θέση του εκ της ιδιότητάς του και των ευθυνών που έχει για τα θέματα αντιμετώπισης του κορωνοϊού στο νησί. Επιπλέον, απάντησε στους ‘επικριτές’ του περί της παραπληροφόρησης που επιχειρείται μιλώντας για… «σπείρα των πικραμένων» για τους οποίους ήταν πολύ αυστηρός.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

Τοποθετούμενος στο ζήτημα με το κλείσιμο του λιμανιού, ήταν κατηγορηματικός: «Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι το Λιμάνι της Ρόδου ή το Αεροδρόμιο της Ρόδου, είναι ένα θέμα το οποίο θα μπορούσε να προσφερθεί σαν σημείο προστριβής ή ανταγωνισμού μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και ανθρώπων που δεν άγονται και φέρονται από σοβαρότητα.

Όμως, θα σας πω ότι τα σύνορα της χώρας δεν τα κλείνει ούτε το δημοτικό συμβούλιο, ούτε ο δήμαρχος, ούτε το Λιμενικό Ταμείο. Αυτό αποδεικνύει ότι η σοβαρότητα είναι κάτι που πρέπει να το αντιλαμβάνεσαι και να το επιδεικνύεις στην καθημερινότητά σου και όχι να το χρησιμοποιείς ως ψευδεπίγραφο».

ΒΙΝΤΕΟ

 ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ…. ΚΗΔΕΙΕΣ

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την αναβολή των πολιτικών γάμων στο Δημαρχιακό Μέγαρο αλλά και το ενδεχόμενο να μην τελούνται κηδείες (μία είδηση η οποία ήρθε στην δημοσιότητα χτες αλλά ήταν ψευδής) ο κ. Καμπουράκης ήταν κατηγορηματικός:

«Δεν έχει γίνει κατανοητό αυτό που λένε οι ειδικοί της Υγείας. Το θέμα σήμερα, δεν είναι να δοκιμαστεί η πίστη μας ή να δοκιμαστούν τα ήθη και τα έθιμά μας. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μας, είπε ότι θα πρέπει να πειθαρχήσουμε στις επιταγές για την Υγεία. Δεν είναι ώρα που θα προτάξουμε κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι η ώρα της πειθαρχίας και προστασίας ευπαθών κοινωνικών ομάδων». / info: dimokratiki / rodos tv / PHOTO: Nicolas Nanev 

BINTEO

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο CNN: Η Αμανπούρ έβαλε την Ελλάδα στο…. G20 (video)

Στα πρώτα «συγκρατημένα ελπιδοφόρα» αποτελέσματα των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού αναφέρθηκε …