Ο Αλέξης στο Δημαρχιακό Μέγαρο – ‘Αστακός’ το Δημαρχείο με αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Παραπολιτικά 6 Jun 2020 - 11:49 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Πήγε το πρωί στην Περιφέρεια και το απόγεμα στο Δημαρχείο την περασμένη Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020 (στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ρόδο), ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Βέβαια, μια μικρή καθυστέρηση υπήρχε στην μετάβασή του (περίπου μισής ώρας) ενώ το δημαρχιακό μέγαρο ήταν κυριολεκτικά ‘αστακός’ με πολύ ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας. Από νωρίς ήταν εκεί αστυνομικοί με εκπαιδευμένους σκύλους που έλεγξαν τους χώρους όπου μετέβη ο κ. Τσιπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνεργασία με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, αρχικώς στο γραφείο του ενώ ακολούθησε συνάντηση εργασίας στην αίθουσα εθιμοτυπίας κι έπειτα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τους δημάρχους των νησιών. 

Τον κ. Τσίπρα συνόδευε η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο τέως βουλευτής κ. Δημήτρης Γάκης και ο μοναδικός αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης. 

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος που έβλεπε τους νησιώτες επειδή δεν ήξερε σε ποιο από τα νησιά να πάει για… διακοπές ενώ στην τοποθέτησή του, μίλησε για τον Τουρισμό ασκώντας σκληρή κριτική στους χειρισμούς του υπουργείου  Τουρισμού κι έκανε ειδική αναφορά στην ‘κατηγοριοποίηση’ των νησιών από το υπουργείο που επέλεξε αρχικώς 29 χώρες και μετά το και το υπουργείο Εξωτερικών να δίνει άλλο κατάλογο:  

«Αυτές είναι γκάφες που στοιχίζουν. Το τουριστικό προϊόν είναι πολύ ευαίσθητο και ΔΕΝ πρέπει να το δυσφημείς…. ανέφερε μεταξύ άλλων».

Πάντως, ο οικοδεσπότης δήμαρχος Ρόδου, περιορίστηκε στην τοποθέτησή του ενώ οι αιρετοί που συμμετείχαν ήταν λίγοι (σε σχέση με όσους παρέστησαν στην γενική συνέλευση  του ΦΟΔΣΑ…)/ theviewer / Π.Ντ. 

 

Δείτε επίσης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου …