ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Το… γαλάζιο του Αιγαίου στην Περιφέρεια και τα ‘πειράγματα’ στον Χατζημάρκο!

Παραπολιτικά 9 Jun 2019 - 3:52 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Μετά τα συγχαρητήρια στους εκλεγμένους (που είχαν και την στήριξη επισήμως της Νέας Δημοκρατίας) Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, κατά την τοποθέτησή του στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην σύσκεψη που είχε με τους τοπικούς φορείς, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε τα…. πειράγματα:

«Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα σας και να σας διαβεβαιώσω ότι η επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. -εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός- θα είναι αρωγός στα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Νότιο Αιγαίο και ειδικά η Ρόδος.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι και στις Περιφερειακές και στις Δημοτικές εκλογές οι οποίες ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή, επιβεβαιώθηκε μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ότι στην Ελλάδα συντελείται ήδη μια μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που καταφέραμε ως Ν.Δ. να κερδίσουμε 12 στις 13 περιφέρειες της χώρας αλλά όπως τόνισα και στη σύσκεψη με τους περιφερειάρχες, το γαλάζιο της εκλογικής νίκης, πρέπει να είναι γαλάζιο της Ελλάδος και όχι γαλάζιο του κόμματος.

Εδώ, βέβαια είναι και το γαλάζιο του Αιγαίου διότι οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι είναι εδώ για να υπηρετούν τα συμφέροντα όλων των πολιτών. Κι αυτή είναι και η κατευθυντήρια γραμμή την οποία θα δώσουμε ως επόμενη κυβέρνηση για το καλό όλων των Ελλήνων» όπως είπε.

Πριν συνεχίσει, ο κ. Μητσοτάκης, δεν παρέλειψε να ‘πειράξει’ τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο αφενός για τα γενέθλιά του, που ήταν μία μέρα μετά τα γενέθλια της κόρης του ενώ έκανε λόγο και για την προεδρία του ΕΒΕΔ ζητώντας από τον κ. Πάππου να τον κάνει… ‘επίτιμο πρόεδρο’ (!)

«Θα ευχηθώ στον Γιώργο χρόνια πολλά αφού πληροφορήθηκα ότι σήμερα είναι τα γενέθλιά του –έχει γενέθλια μία μέρα μετά την κόρη μου η οποία γιόρτασε χτες τα δικά της (7 Ιουνίου) και να προτείνω να τον ανακηρύξετε ως Επίτιμο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου.

Αφενός ως μια αναγνώριση της προσφοράς του στον επιχειρηματικό κόσμο και αφετέρου για να μην ξαναγυρίσεις πίσω!» ανέφερε. / theviewer / φωτο: Nicolas Nanev

Δείτε επίσης

«Τελικά, αυτόν τον πλειστηριασμό ποιος τον ακύρωσε;»

Ο Μικροπολιτικός των Νέων, εντόπισε και νέους διεκδικητές: «Για παράδειγμα, στην πρώτη γραμμή κρούσης ήταν το …