ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ – ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ: Οι σούμες, η ΜΑ.ΠΟ.ΛΕ. και η περίοδος χάριτος…

Παραπολιτικά 1 Mar 2020 - 1:53 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΒΑΡΙΕΣ κουβέντες αντάλλαξαν σε πολύ υψηλούς τόνους ο τέως δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος με τον διάδοχό του κ. Αντώνη Καμπουράκη κατά την διάρκεια της συνεδρίας του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.

Όταν ο κ. Χατζηδιάκος στην τοποθέτησή του, σε αυστηρό τόνο απάντησε σε πρόσφατη ανακοίνωση του δημάρχου περί ‘υποκόσμου’ ο κ. Καμπουράκης του απάντησε:

«Εχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να κρίνω τον Φώτη Χατζηδιάκο. Εμένα, με ενδιαφέρει η Ρόδος! Πιστεύετε ότι το όνειρό μου είναι να βγάζω φωτογραφίες; Το έχω ξαναπεί:  Δήμαρχος για σούμες δεν είμαι ούτε θα γίνω! Χάσατε… δεν θέλετε να το καταπιείτε… Η χώνεψη είναι μια διαδικασία που μπορεί να πάρει καιρό…» είπε μεταξύ άλλων.

Για να του απαντήσει ο κ. Χατζηδιάκος: «Ναι, προτιμάτε την coca cola

Η… στιχομυθία συνεχίστηκε με τον κ. Καμπουράκη να απαντάει: «Τώρα που θα ανοίξει το εργοστάσιο της ΜΑ.ΠΟ.ΛΕ. θα το γυρίσω…!»

Φυσικά τα…. ‘γαλλικά’ και οι κόντρες συνεχίστηκαν με τον δήμαρχο να κατηγορεί τον προκάτοχό του, λέγοντας:

«Καταντήσατε την πόλη να μην έχει πρόσωπο στην θάλασσα! Έχετε καταστρέψει το νησί!!! Το καταντήσατε οικογενειακή υπόθεση!» ανέφερε απαντώντας σε πολύ υψηλούς τόνους (ίσως ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Καμπουράκης ανέβασε τόσο πολύ τον τόνο της φωνής του).

Ο κ. Χατζηδιάκος πάντως, ξεκαθάρισε πως «Η περίοδος χάριτος, έλαβε τέλος» αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπεται συνέχεια στην κόντρα με τη νυν δημοτική αρχή.

Σημειώνεται πάντως, πως από την στιγμή που τελειώνει (επισήμως) η περίοδος χάριτος, ξεκινάει μια νέα περίοδος κατά την οποία άρχισαν να αποκαλύπτονται αρκετά στοιχεία που δεν είχαν έρθει ποτέ στην δημοσιότητα και θα έχει ενδιαφέρον η… συνέχεια, με τις δύο πλευρές που θα κληθούν να στηρίξουν τις θέσεις τους. / theviewer / Π.Ντ.

Δείτε επίσης

Γ.ΡΟΥΜΑΝΗΣ: «Η ανησυχία είναι δικαιολογημένη. Τα ψέματα δεν είναι! – Το Νοσοκομείο έχει υπεύθυνη στάση» (ηχητικό)

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ήταν σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό NotosNews και την εκπομπή ‘Υπάρχει Θέμα’ με …