«ΘΕΡΜΟ» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ αναμένεται στον Δήμο Ρόδου – Ξεκίνησαν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας

Παραπολιτικά 21 May 2020 - 10:24 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ επιχειρεί από ό,τι φαίνεται ο τέως δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος αφού μετά από πολύμηνη απουσία από την δημοσιότητα, επανήλθε στο προσκήνιο με δηλώσεις, ανακοινώσεις, παρουσίες στα ΜΜΕ και αντιπολιτευτική διάθεση.

Στελέχη της παράταξής του, δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί το έργο που άφησε πίσω του κατά την διάρκεια της θητείας του ξεκαθαρίζοντας πως ‘η περίοδος χάριτος’ προς το διάδοχο σχήμα στον Δήμο Ρόδου… έλαβε τέλος.

Βέβαια, ο νυν δήμαρχος και διάδοχός του κ. Αντώνης Καμπουράκης, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και από ό,τι ακούγεται ετοιμάζεται για ‘κατά μέτωπον επίθεση’ με επιχειρήματα και στοιχεία για τα ‘έργα και ημέραι’ της θητείας του προκατόχου του….

Όλα αυτά μετά το πέρας της κρίσης του κορωνοϊού και ενώ η Ρόδος βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη φάση λόγω της καθυστέρησης και αβεβαιότητας για την πορεία της νέας τουριστικής σεζόν, προμηνύουν ένα ‘θερμό’ καλοκαίρι και σίγουρα, μια ενδιαφέρουσα συνέχεια, αφού οι υποθέσεις που άφησε πίσω της η προηγούμενη δημοτική αρχή, έχουν πολλές εκκρεμότητες σε μια σειρά από θέματα. / theviewer / Π.Ντ. 

Δείτε επίσης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου …