Η Fraport μιλάει για ρεκόρ εσόδων ενώ στο αεροδρόμιο της Ρόδου επικρατεί… χάος! – Φήμες για μείωση στο προσωπικό ασφαλείας

Παραπολιτικά 3 Jun 2019 - 2:08 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Την ώρα που η γερμανική Fraport καταγράφει -όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- ρεκόρ εσόδων στα περιφερειακά αεροδρόμια που έχει αναλάβει, στην Ρόδο επικρατούν συνθήκες… χάους λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που υπάρχουν και προκαλούν μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ‘Ροδιακής’ μέσα και έξω από το αεροδρόμιο, η κατάσταση παραμένει χαώδης, με τροχοφόρα να κατακλύζουν τους χώρους εξωτερικά και ουρές εκατοντάδων ατόμων να ταλαιπωρούνται στο εσωτερικό για να περάσουν τον έλεγχο επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία που έχει αναλάβει τον έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Ρόδου, πήρε εντολή από τη Fraport να μειώσει το προσωπικό της ανά βάρδια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει γρήγορη εξυπηρέτηση των επιβατών και να δημιουργούνται ουρές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην πρωινή και απογευματινή βάρδια ενώ αρχικά υπήρχαν συνολικά από 50 άτομα προσωπικό στην καθεμία και στη βραδινή 35 άτομα εδώ και αρκετές μέρες, έγιναν τροποποιήσεις και στις μεν δύο πρώτες βάρδιες το προσωπικό είναι μειωμένο κατά δέκα άτομα, στη δε βραδινή βάρδια έμεινε σχεδόν το μισό, δηλαδή εργάζονται 17 άτομα.

Μόνο για τα Σαββατοκύριακα οι βάρδιες εφαρμόζονται κανονικά χωρίς περικοπές. (ροδιακή)

ΥΓ: Να σημειωθεί πάντως, πως οποιαδήποτε πληρφορία σχετικά με την μείωση στο προσωπικό ασφαλείας, διαψεύδονται κατηγορηματικά. / theviewer

Δείτε επίσης

«Τελικά, αυτόν τον πλειστηριασμό ποιος τον ακύρωσε;»

Ο Μικροπολιτικός των Νέων, εντόπισε και νέους διεκδικητές: «Για παράδειγμα, στην πρώτη γραμμή κρούσης ήταν το …