ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ: Κοινό Μέτωπο Περιφέρειας – ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου (videos)

Παραπολιτικά 9 Jan 2019 - 10:39 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

«Κοινό Μέτωπο» για την αντιμετώπιση του ζητήματος που έχει προκύψει και απειλεί σοβαρά την δήμευση ολόκληρων περιουσιών στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εξήγγειλαν χτες σε συνέντευξη Τύπου, ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και οι νομικοί τους σύμβουλοι κ.κ. Θοδωρής Παπαγεωργίου και Γιώργος Φιλιππάκος.

BINTEO

Άπαντες εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους, αλλά και την ανάγκη συντονισμού ενεργειών με απώτερο στόχο να κατατεθεί τροπολογία στην Βουλή σε συνεργασία με όλους τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της περιοχής μας.

«Είναι σημειολογικό και συμβολικό για τον τόπο, το γεγονός πως η πρώτη συνέντευξη Τύπου της χρονιάς, γίνεται από κοινού, του περιφερειάρχη και του προέδρου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος, ενώ ο κ. Χατζημάρκος κάλεσε όλους τους βουλευτές να στηρίξουν την προσπάθεια:

BINTEO

«Ζητώ από όλους τους κοινοβουλευτικούς μας να είναι στο πλευρό μας και δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερες σκέψεις σχετικά με πολιτικά χαρακτηριστικά. Οι επιπτώσεις του ζητήματος αυτού, μας ξεπερνούν όλους».

Αναφέρθηκε πάντως ιδιαιτέρως στους κυβερνητικούς εκπροσώπους της περιοχής μας, καθώς έχουν μεγάλη ευθύνη: «Έχουν πάνω τους μία μαύρη σελίδα με την κατάργηση του ΦΠΑ. Ελπίζω να μην θελήσουν να βάλουν πάνω τους και δεύτερη μαύρη σελίδα. Δεν ξέρω στις πόσες μαύρες σελίδες… ‘καίγεται’ ένα πολιτικός. Αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική απόφαση». (διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ: dimokratiki.gr)

Δείτε επίσης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου …