Γ.ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ: Συνεχίζεται κανονικά η εξυπηρέτηση των πολιτών στον Δήμο Ρόδου (video)

video, Παραπολιτικά 28 Mar 2020 - 1:03 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ομαλά όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών στον Δήμο Ρόδου μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, όσον αφορά τον περιορισμό των επισκέψεων στο δημαρχείο. 

Αυτό δήλωσε στην «NotosNews» και στην εκπομπή ‘Υπάρχει Θέμα’ ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Καμπούρης, περιγράφοντας την διαμορφωθείσα κατάσταση της εξυπηρέτησης των πολιτών, στην νέα… πραγματικότητα. 

Να σημειωθεί ακόμη, πως βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή (πρώτη σε δήμο από όλη την Ελλάδα) το Teledimos.gr μέσα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου όπου οι ετεροδημότες –από οποιαδήποτε πόλη της χώρας- μπορούν να κάνουν αίτηση για μόνιμη κατοικία και άλλε υπηρεσίες όπως π.χ. πληρωμές για κλήσεις, παραβάσεις, οφειλές προς τον Δήμο Ρόδου κ.λπ.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Δήμος Ρόδου ήταν πανέτοιμος για να ανταποκριθεί στην εξυπηρέτηση των πολιτών, υπό τέτοιες συνθήκες με τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Θυμίζουμε γι’ ακόμη μια φορά ότι οι πολίτες που ενδιαφέρονται για να έρθουν σε επαφή με τις υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ρόδου ή να τηλεφωνούν στο 2241361200 – 2241046200. /  theviewer 

BINTEO

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΝΤΟΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε από Notos News στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Δείτε επίσης

Emma – Η ηρωίδα της Jane Austen στην πιο cool εκδοχή της (video)

Το αισθηματικό δράμα εποχής Emma. μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του διάσημου μυθιστορήματος της Jane Austen, …