Γιώργος Χατζημάρκος για κρούσματα: «Κανείς δεν κρύβει τίποτα» (ηχητικό)

video, Παραπολιτικά 28 Aug 2020 - 3:39 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

«Πρέπει να σταματήσει η συνωμοσιολογία για το γεγονός ότι αποκρύπτονται στοιχεία για τον κορωνοϊό.

«Κανείς δεν κρύβει τίποτα, υπάρχει βάση δεδομένων που δεν αμφισβητείται», υπογράμμισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, καλώντας όποιον έχει στοιχεία να τα καταθέσει.

«Τα πραγματικά στοιχεία δείχνουν μια διαφορετική κατάσταση από διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο», ανέφερε και προανήγγειλε ελέγχους και στα ιδιωτικά εργαστήρια.

«Αν έχει αποκρυβεί κάτι θα είναι από ιδιώτες», τόνισε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος προσθέτοντας πως «τα νοσοκομεία δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται κανονικά και πετύχαμε να είμαστε οι πέμπτοι στην Ευρώπη στους ελέγχους. Όσο περισσότερους ελέγχους κάνουμε τόσο βρίσκουμε κρούσματα». Ο περιφερειάρχης ανέφερε πως «αν δεν κάναμε κανέναν έλεγχο θα είχαμε μηδέν κρούσματα».

Ο Γιώργος Χατζημάρκος επανέλαβε πως η Περιφέρεια «πιέζει το υπουργείο Υγείας να αυξάνονται οι έλεγχοι, ζητώντας και άλλα κινητά συνεργεία για να καλύψουν τις ανάγκες των άλλων νησιών για να βρούμε περισσότερες περιπτώσεις θετικών που θα περιορίσουν την εξάπλωση. Χάσαμε το μέτρο στην κριτική που κάνουμε», κατέληξε. / ΕΡΤ ΡΟΔΟΥ / grafida.net

ΗΧΗΤΙΚΟ

Δείτε επίσης

Θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ο Μηνάς Νικολάου

Θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, όπως επαναβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο NotosNews και …