Για όλους και για όλα μίλησε ο τέως πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Αλέξανδρος Μανωλάκης (video)

video, Παραπολιτικά 12 Mar 2020 - 11:37 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Για όλους και για όλα μίλησε στο NotosNews και στην εκπομπή «ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ» και στην Πέγκυ Ντόκου, ο τέως πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Αλέξανδρος Μανωλάκης.

Για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης που τον κατηγορούν οι διάδοχοί του, δήλωσε ότι δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν τα πράγματα καθώς είχαν γίνει πολλές προσπάθειες να εισπραχθούν τα χρέη οφειλετών ενώ για τις επισφάλειες δήλωσε πως «δεν είναι τόσο υψηλό το ποσόν».

Ειδικά για την ακύρωση του έργου στα αντλιοστάσια της Ιαλυσού, ο κ. Μανωλάκης εξέφρασε την απογοήτευσή του καθώς «είναι ένα έργο που είχε δημοπρατηθεί και το χρειάζεται άμεσα η περιοχή» όπως τόνισε, ενώ για τις γεωτρήσεις, αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλές έτοιμες αλλά δεν τις έχουν ενεργοποιήσει –καλώντας τη νέα διοίκηση να το πράξει για να μπορέσει να εξασφαλιστεί νερό στο νησί.

Επίσης, ανέφερε ότι «το Φράγμα του Γαδουρά πρέπει να περάσει στην διαχείριση της ΔΕΥΑΡ» κάτι που προβλέπει η σχετική προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα επόμενα χρόνια!

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μανωλάκης μιλάει σε μέσο ενημέρωσης, μετά την αποχώρησή του από την ΔΕΥΑΡ. / NotosNews 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΝΤΟΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε από Notos News στις Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο CNN: Η Αμανπούρ έβαλε την Ελλάδα στο…. G20 (video)

Στα πρώτα «συγκρατημένα ελπιδοφόρα» αποτελέσματα των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού αναφέρθηκε …