Breaking News

Αντώνης Καμπουράκης: «Η Ρόδος, μας έχει ανάγκη όλους!» (video)

video, Παραπολιτικά 10 Sep 2019 - 3:20 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Νέο προεδρείο εξέλεξε την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου κατά την πρώτη συνεδρίασή του. Με «ιστορικά μεγάλη αποδοχή» από όλες τις παρατάξεις και 46 ψήφους υπερψηφίστηκαν οι κ.κ. Μιχάλης Σοκορέλλος –πρόεδρος, από την παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη, Σάββας Διακοσταματίου –αντιπρόεδρος, από την παράταξη του κ. Φώτη Χατζηδιάκου και Δημήτρης Ιωσήφ -γραμματέας από την παράταξη του κ. Δημήτρη Κρητικού.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε κανονικά το πρωί, με απαρτία απόντος μόνον του κ. Δημήτρη Κρητικού, (που με σχετικό έγγραφό του, δήλωσε πως θα απουσιάσει) τον οποίο εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Ιωσήφ.

Στην συνεδρίαση παρέστη και η κ. Κυριακή Νικολαΐδου η οποία θα τοποθετηθεί στη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου  Ρόδου  και ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά της.

Της συνεδρίασης προήδρευσε αρχικώς ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης. Ο κ. Μιχάλης Σοκορέλλος εκλέχθηκε με 46 ψήφους, ενώ ο κ. Καλετός Πότσος δήλωσε αποχή μαζί με τον κ. Κωνσταντίνο Τσουρούτη.

Ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία για τον αντιπρόεδρο κ. Σάββα Διακοσματίου ο οποίος έλαβε επίσης 46 ψήφους με δύο αποχές, Πότσου και Τσουρούτη. Τοποθετούμενος ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Φώτης Χατζηδιάκος, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά λόγω της ημέρας της Παναγίας Τσαμπίκας συνεχάρη το νέο Σώμα ευχόμενος ‘καλή, γόνιμη παραγωγική θητεία με συναίνεση, συνεργασία για το καλό το τόπου μας’.

Το ίδιο έγινε και για τον κ. Δημήτρη Ιωσήφ που έλαβε 46 ψήφους με τις δύο αποχές Πότσου και Τσουρούτη.

Στην τοποθέτησή του, ο νέος δήμαρχος Ρόδου κ. Καμπουράκης υπογράμμισε τα εξής:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους, υγεία και δύναμη. Όλοι μας βρισκόμαστε σήμερα εδώ με την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας κι έχουμε το καθήκον να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους. 

Η Ρόδος, μας έχει ανάγκη όλους!

Γιατί όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στο μέτρο των ευθυνών μας, στη διαμόρφωση του καλύτερου μέλλοντος που αξίζει σε κάθε Ροδίτισσα και σε κάθε Ροδίτη.

Η βαθιά μου πεποίθηση να δώσουμε περισσότερο χώρο στη συναντίληψη και τη συνεργασία, αποδείχθηκε έμπρακτα με τον σχηματισμό μιας ισχυρής πλειοψηφίας στο δ.σ. που εγγυάται πλέον την απρόσκοπτη και αποτελεσματική διακυβέρνηση του Δήμου Ρόδου με ορίζοντα τετραετίας.

Ευχαριστώ τον κ. Καρίκη γι αυτό. Ωστόσο, οι διακριτοί ρόλοι της ενιαίας –πλέον- πλειοψηφίας των 28 δημοτικών συμβούλων και των παρατάξεων της μειοψηφίας μείζονος και ελάσσονος σε καμιά περίπτωση σε αποκλείουν την συνεργασία. Η αγάπη για τη Ρόδο είναι πάνω από όλους και όλα.

Δεν είναι εποχές για να υψώνουμε τείχη και να περιχαρακώνουμε παραταξιακά στρατόπεδα. Τα προβλήματα είναι πολλά, οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Οι πολίτες περιμένουν να δουν έργο και όχι λόγια.

Ως νέα δημοτική αρχή θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για συνεργατική λειτουργία του δ.σ. και όλων των οργάνων. Η πόρτα του Δημάρχου θα είναι ανοικτή σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους ανεξαιρέτως θεωρώντας πως η καλύτερη επικοινωνία είναι προϋπόθεση για μια καλύτερη κοινωνία.

Κάθε γόνιμη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Καλοδεχούμενη και η κριτική στο βαθμό που είναι καλόπιστη. Στόχος να βγει η Ρόδος μας μπροστά. Στο χέρι μας είναι να το πετύχουμε». / rodos tv

BINTEO 

 

 

Δείτε επίσης

Σχοινάς στο MEGA για Αγία Σοφία: Η ΕΕ θα απαντήσει όταν υπάρξει οριστική απόφαση

Θέση για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας παίρνει ο Μαργαρίτης Σχοινάς. Σε αποκλειστική δήλωσή του …