ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Κ ΧΩΡΙΚΟΙ: Καμπουράκης –«Η κλήση σας προωθείται….»

Παραπολιτικά 23 Sep 2020 - 10:57 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ούτε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, σχετικά με τον ανασχηματισμό στο σχήμα της Δημοτικής Αρχής.

Αν και τα βλέμματα όλων (των μελών της πλειοψηφίας, των αντιδημάρχων, των προέδρων των οργανισμών, των χωρικών αλλά και του Τύπου) ήταν στραμμένα στον κ. Καμπουράκη και αναμέναμε όλοι την ανακοίνωση στην αρχή της τοποθέτησης του κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, τελικά παρέμεινε ‘Σφίγγα’. Περιορίστηκε να δηλώσει ότι θα κάνει τις ανακοινώσεις του εν ευθέτω χρόνω -αφήνοντας τους ενδιαφερόμενους με την ‘αγωνία’!

Δεδομένου ότι θα γίνουν ανακοινώσεις για τους αντιδημάρχους και με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου θητείας να αναφέρω ότι ο τρόπος που σας βλέπω σήμερα εδώ με υποχρεώνει να σας ευχαριστήσω θερμά και να αναφερθώ για τις εξωγήινες απίστευτες καταστάσεις που είδαμε πέρα από συμπεριφορά του καθενός και τη σχέση με την ομάδα οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την επιτυχημένη πορεία σας μέχρι σήμερα -ανέφερε μεταξύ άλλων. 

ΤΟ ‘ΚΑΡΦΙ’ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μόνον ο κ. Σάββας Διακοσταματίου προέβη σε μία ‘προφητική’ δήλωση και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολλιιάδη, του είπε ‘μαθαίνω ότι θα παραμείνετε πρόεδρος’ -αφήνοντας έναν ψίθυρο μέσα στην αίθουσα!

Κατά τα άλλα, την συενδρίαση απασχόλησαν κυρίως η πρόχειρη δομή στα παλιά σφαγεία με τους παράνομους μετανάστες, ο ένας χρόνος της θητείας της δημοτικής αρχής αλλά και τα έντονα φραστικά επεισόδια ανάμεσα στον Τέως (Φώτη Χατζηδιάκο) και στον Νυν Δήμαρχο. 

Πέγκυ Ντόκου  

Δείτε επίσης

ΕΚΛΕΙΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ η δομή στα παλιά σφαγεία με παράνομους μετανάστες! (φωτος)

Πέντε χρόνια έκλεισε τον περασμένο Αύγουστο, η λειτουργία της πρόχειρης (άτυπης) δομής στα παλιά σφαγεία …