ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ: Εκτός, ο Γιώργος Νικητιάδης

Παραπολιτικά 13 Jun 2019 - 11:29 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήταν η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα, από την στιγμή που κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν με κάθε τρόπο «εκτός» των κ. Γιώργο Νικητιάδη.

Παρά την πολύ καλή εμφάνισή του στις ευρωεκλογές, κάποιοι επέμεναν να μείνει «εκτός» ενώ αίφνης επιλέχθηκε η κα Μαρία Παπαζαχαρίου (δημοσιογράφος) για να καλύψει την επαρχία της Κω.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Κρεμαστινό, Βάιο Καλοπήτα, Ελευθερία Φτακλάκη, Σαράντο Μπακρυσιώρη, Κατερίνα Γαβαλά, Μαρία Παπαζαχαρίου και Μιχάλη Χανιώτη για την επαρχία την Κάρπαθο – Κάσο και η κ. Γαβαλά την επαρχία Καλύμνου.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ πριν λίγες μέρες, όπου επικράτησε κλίμα προβληματισμού ενώ δεν έλειψε η δυσαρέσκεια στον απόχηο της ‘αποτίμησης’ των εκλογικών αποτελεσμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε τοπικό επίπεδο.

Βέβαια, όλα αυτά είναι «προπομποί» μιας μεγάλης ρήξης η οποία προαλείφεται στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ αφού κάποιοι κύκλοι αναμένουν το αποτέλεσμα της κάλπης της 7ης Ιουλίου για να ξεκινήσουν νέες εξελίξεις εσωκομματικά που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αλλαγές (σε κεντρικό επίπεδο). / theviewer 

Δείτε επίσης

«Τελικά, αυτόν τον πλειστηριασμό ποιος τον ακύρωσε;»

Ο Μικροπολιτικός των Νέων, εντόπισε και νέους διεκδικητές: «Για παράδειγμα, στην πρώτη γραμμή κρούσης ήταν το …