ΤΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ: «Προσωπικά οφείλω να τηρήσω τον λόγο μου – Θα είμαι με τον Φώτη Χατζηδιάκο» (ηχητικό)

video, Επικαιρότητα, Τοπικά 11 Feb 2019 - 4:56 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Notosnews ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηϊωάννου, με αφορμή την πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Επιπλέον ανακοίνωσε ότι στις 27 Φεβρουαρίου θα γίνει μια εσπερίδα στο Κατάλυμα της Ισπανίας, όπου η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης μαζί με την Εφορεία Αρχαιοτήτων και το Υπουργείο Πολιτισμού θα παρουσιάσουν κάποια στοιχεία της Προγραμματικής Σύμβασης και τις εξελίξεις για έργα όπως το Εθνικό Θέατρο, η βίλα Ακάβη και η Ροδιακή Έπαυλη.

Ερωτηθείς σχετικά με την συμμετοχή του ή όχι στις εκλογές, ο αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι με τον Φώτη Χατζηδιάκο. 

Προσωπικά όπως και πάρα πολλοί άνθρωποι, οφείλουμε να τηρήσουμε την αξιοπρέπεια, την τιμή και τον λόγο μας. Είμαι αντιδήμαρχος με τον Φώτη Χατζηδιάκο. Θεωρώ ότι παρά τις δυσκολίες έχουμε κάνει πάρα πολύ δουλειά. Είμαι ταγμένος να κατέβω μαζί του και δεν μπαίνει κανένας προβληματισμός» όπως τόνισε.

Ο κ. Χατζηϊωάννου, απέστειλε μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, λέγοντας πως: «Σε αυτή την προεκλογική περίοδο, θέλω να ακούσω προτάσεις και ιδέες και όχι λόγια κενού περιεχομένου. Το ζητάω και ως πολίτης και ως υποψήφιος. Όποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική να το κάνει με ουσία, με επιχειρήματα και όχι γενικά και αόριστα» όπως είπε. (theviewer)

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …