Τα κρίσιμα debates των αμερικανικών εκλογών στο Mega – Όλες οι ημερομηνίες

Ελλάδα, Επικαιρότητα 7 Oct 2020 - 10:50 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Με το ενδιαφέρον του πλανήτη να είναι στραμμένο στις προσεχείς Αμερικανικές εκλογές, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του νυν Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, το MEGA επιλέγει να μεταδώσει απευθείας τα κρίσιμα debates των δύο μονομάχων αλλά και των υποψηφίων για την Αντιπροεδρία.

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 04:00 το πρωί ώρα Ελλάδος σε παράλληλη μετάδοση με την Αμερική θα παρακολουθήσουμε το debate μεταξύ των υποψηφίων για την Αντιπροεδρία, Μάικ Πενς και Καμάλα Χάρις.

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 04:00 το πρωί ώρα Ελλάδος σε παράλληλη μετάδοση με την Αμερική θα παρακολουθήσουμε τα debates μεταξύ των Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν.

Ο Γιάννης Μούτσος από το στούντιο του MEGA θα μας βάλει στο κλίμα πριν την μετάδοση κάθε debate την οποία θα παρακολουθήσουμε με ταυτόχρονη μετάφραση από τον Γιάννη Φασουλάκη.

Οι αμερικάνικες προεκλογικές μονομαχίες θα ολοκληρώνονται στις 05:30 ώρα Ελλάδος και αμέσως μετά θα ακολουθεί η εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA εκτός από την πλήρη επισκόπηση των θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας θα περιλαμβάνει τις ημέρες μετάδοσης των debates των Αμερικάνικων εκλογών πλούσιο ρεπορτάζ και αναλύσεις για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων για την 59η Προεδρία των ΗΠΑ.
MEGA-ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑ DEBATES ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 04:00-05:30

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 04:00-05:30

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 04:00-05:30

Παρουσίαση: Γιώργος Μούτσος

Αρχισυνταξία : Γιάννης Αργυρός

Διερμηνέας : Γιώργος Φασουλάκης

Δείτε επίσης

Ευ. Κουτζαμάνη για δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν με έκαμψε η απειλή με σφαίρες

Τα αισθήματα ικανοποίησης για την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη Χρυσή Αυγή …