Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τα Δωδεκάνησα

Επικαιρότητα, Τοπικά 9 Jun 2019 - 3:07 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα. Ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προέβη στην σχετική ανακοίνωση και στα εξής ονόματα που το απαρτίζουν:  ο νυν βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας, ο κ. Βασίλης Υψηλάντης, η κα Μίκα Ιατρίδη, ο κ. Ιωάννης Παππάς, η κα Τώνια Μοροπούλου, ο κ. Αντώνης Γιαννικουρής και από την Πάτμο η κα Ελένη Μαυρόγαλου. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
Με την ανακοίνωσή του ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα ο Βασίλης Α. Υψηλάντης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης δέχθηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για συστράτευσή μου, κατά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα.

Οι συμπατριώτες μας γνωρίζουν την αποτελεσματικότητα των διαρκών και ανιδιοτελών αγώνων μου για τα νησιά μας.

Θέτω και πάλι όλες μου τις δυνάμεις, τη γνώση και την εμπειρία μου για την προκοπή και την περαιτέρω τους ανάπτυξη.
Ζητώ τη στήριξη και τη ψήφο όλων των Δωδεκανησίων για να μπορέσει η χώρα μας και ο τόπος μας να πάει και πάλι μπροστά».

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣ
Αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή η εμπιστοσύνη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο μου με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα. Τον ευχαριστώ θερμά.

Οφείλουμε όλες και όλοι να δώσουμε τον αγώνα στο πλευρό του αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να επέλθει η απαραίτητη, για τον τόπο μας, πολιτική αλλαγή μετά τα καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα παλέψουμε για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών και όχι των «βολεμένων» και των «μπαχαλάκηδων».

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα πράξω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την ανάπτυξη των νησιών μας και την αξιοπρεπή διαβίωση των ακριτών μας που είναι οι καθημερινοί «αφανείς ήρωες» της πατρίδας μας.

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ
«Από τα νησιά μας ξεκινά η Ελλάδα μας! Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, μου δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας.

Ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό, ένα ψηφοδέλτιο ικανό, ένα ψηφοδέλτιο που μπορεί να πάει μπροστά τα νησιά μας.

Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, θακαταθέσω την ψυχή μου, μαζί με τα στελέχη της παράταξης μας, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μου, για τα Δωδεκάνησα μας.

Από σήμερα, ξεκινάμε το αύριο των νησιών μας, υπεύθυνα και ολόψυχα!»

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ
Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες. Όσοι επενδύουν στο διχαστικό λόγο και στο φόβο, όσοι συνεχίζουν την προσπάθεια να διχάσουν τους Έλληνες, φαίνεται ότι δεν πήραν το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες.

Η εθνική ενότητα είναι αναγκαία για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που έχουμε μπροστά μας αλλά κυρίως για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο μέλλον».

Ο Μάνος Κόνσολας επανέλαβε ότι για τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει κλείσει το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, ενώ αναφέρθηκε και σε επεξεργασμένες πολιτικές για τη νησιωτικότητα που θα υλοποιηθούν από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΓΑΛΟΥ

Είναι ιδιαίτερη χαρά, τιμή και κυρίως μεγάλη ευθύνη η επιλογή του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Προερχόμενη από το μητρώο πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που σηματοδοτεί την ανανέωση, συστρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό μας αγώνα για να επαναφέρουμε τα πολύπαθα νησιά μας στη θέση που τους αξίζει.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου.

Αξίζουμε και Μπορούμε Καλύτερα!

Δείτε επίσης

Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπ.. Τουρισμού

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου με την παρουσία …