Ο Γ.Χατζημάρκος στον ΣΚΑΪ 100,3 για τον μικρό Χρήστο στους Αρκιούς κ τις δηλώσεις Τσιρώνη για το Καστελόριζο (ηχητικό)

video, Επικαιρότητα, Τοπικά 25 Mar 2019 - 1:34 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Οι Αρκιοί, το ακριτικό νησάκι των Δωδεκανήσων έρχεται κάθε τόσο στο προσκήνιο με αφορμή το γεγονός ότι στο σχολείο του νησιού υπάρχει ένας και μοναδικός μαθητής, ο 10χρονος Χρήστος Καμπόσος, που υπεραγαπά τον τόπο του και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην κλείσει το σχολείο. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3, φέτος, ο 10χρονος Χρήστος ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου δεν θα παρελάσει μόνος του όπως συνέβαινε τις προηγούμενες φορές αλλά παρέα με το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου.

Μιλώντας για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, υπογράμμισε ότι ‘Το Αιγαίο δίνει Ανάστημα σε αυτή την χώρα, δίνοντας νίκες’ ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσιρώνη, είπε: 

‘Το Καστελλόριζο είναι στο Νότιο Αιγαίο. Η Γεωγραφία είναι προβολή της ιστορίας στον χρόνο. Ειδικά για μας τους πολιτικούς, το timing της οποιασδήποτε δήλωσης, είναι όπλο στα χέρια μας. Είναι δική μας επιλογή.

Σημασία έχει να ξέρουμε πως να χρησιμοποιούμε το όπλο αυτό και να εγγυόμαστε ότι δεν θα εκπυρσοκροτήσει. Αυτό θα πει στάση ευθύνης’. 

ΗΧΗΤΙΚΟ

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …