Ν.Γκορίτσας για εσωκομματικές από την βάση: «Να τελειώνουν οι πολιτικοί εκβιασμοί…» (ηχητικό)

video, Επικαιρότητα, Τοπικά 4 Mar 2018 - 9:13 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στη Νέα Δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο, μετά την σχετική δημοσιοποίηση για την διενέργεια των εσωκομματικών διαδικασιών για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων, ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ σε ολόκληρη την χώρα.

Ιδίατερη αίσθηση προκάλεσαν, οι δηλώσεις του κ. Νίκου Γκορίτσα, ιστορικού στελέχους της Ν.Δ. Ο κ. Γκορίτσας, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τις διαδικασίες, απευθύνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας πως θα τελειώσουν οι «πολιτικοί εκβιασμοί» αφού οι εκλογές των νέων οργάνων θα γίνουν από την βάση, και όχι από τους εκλέκτορες.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και αυτός υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ.

«Είναι ένα πάρα πολύ καλό βήμα, διότι όταν θα εκλέγονται από την βάση, από τα μέλη απ’ ευθείας και φεύγουν από την μέση οι εκλέκτορες –οι οποίοι αποτελούσαν έναν ‘πολιτικό εκβιασμό’- θα είναι πιο καθαρή η γνώμη του κόσμου, σε σχέση με αυτούς που θέλουν να τους αντιπροσωπεύουν. Είναι ευσεβείς οι πόθοι ορισμένων να θέλουν να καθυποτάξουν κάποια στιγμή, προς ίδια συμφέροντα ή προς αφελείς φιλοδοξίες, τις γνώμες και τις ψήφους. Με αυτό τον τρόπο, αλλάζει το παιχνίδι και γίνονται τα πράγματα πιο όμορφα για τον κόσμο, που τον ενδιαφέρει η Νέα Δημοκρατία» όπως τόνισε.

Σε ερώτηση εάν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει την προεδρία, δήλωσε: «Κατ’ αρχήν πιστεύω ότι και ο κόσμος της Ν.Δ. θα ανταποκριθεί, αλλά και θα δούμε νέα πρόσωπα. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Αυτό έχει ζητήσει και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Και μιλάμε για ‘γηγενή’ άτομα της Ν.Δ. στέκονται εκεί, την αγαπούν και δεν έχουν πίσω στο μυαλό τους συμφέροντα, επιδιώξεις κ.λπ. Όσο για μένα δεν κλείνεις ποτέ καμία πόρτα, και ποτέ μην λές ποτέ! Όλες αυτές οι θέσεις, είναι θέσεις προσφοράς και το έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια, πολλά δυνατά ονόματα».

ΗΧΗΤΙΚΟ

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …