ΠΝΑΙ: 650. 600 € σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα παραρτήματα σε Κω, Κάλυμνο, Κάρπαθο

Επικαιρότητα, Τοπικά 27 Dec 2018 - 3:00 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

 Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο, κατόπιν διαγωνισμού που διενεργήθηκε

Με σκοπό να καλύψει τις κοινωνικές ανάγκες, που παραμένουν αυξημένες στα νησιά της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μια δομή  που εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης της κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας   και σκοπό έχει  τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και την κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών τους.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα,  σύμβαση  με τον ανάδοχο που προέκυψε από τον ανοιχτό  διαγωνισμό που διενήργησε η Περιφέρεια, για την προμήθεια τροφίμων τα οποία θα διατεθούν  από την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου και των παραρτημάτων του σε Κω, Κάλυμνο και Κάρπαθο, της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, για διάστημα ενός έτους.

Τα τρόφιμα που  προμηθεύεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι συνολικής αξίας 650.598,00 €. Πρόκειται για ήδη όπως ζυμαρικά, όσπρια ελαιόλαδο, ρύζι, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, ντοματάκια, καθώς και είδη κρεοπωλείου.

Τα παραπάνω τρόφιμα θα παραδοθούν τμηματικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στα παραρτήματά του ,  από την υπογραφή της σύμβασης και σε διάστημα ενός έτους.

Η οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή των τροφίμων θα γίνεται από αρμόδιες Επιτροπές που θα συγκροτούνται στον τόπο παράδοσης, εντός 20 ημερών από την ολοκλήρωση του μακροσκοπικού και εργαστηριακού ελέγχου, όπου απαιτείται.

Υπεύθυνη για εκτέλεση της σύμβασης είναι η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η ισχύς της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της και για ένα έτος.

 

Δείτε επίσης

Διαβεβαιώσεις Καρίκη για το προσφυγικό και μεταναστευτικό στην Ρόδο

Ο Δήμος Ρόδου και η παρούσα δημοτική αρχή θα συνεχίσει την σοβαρή και ουσιαστική στάση …