ΛΕΡΟΣ: Εξαρθρώθηκε ομάδα Παλαιστινίων που διακινούσε ναρκωτικά μέσα στο ΚΥΤ Λέρου (φωτο)

Επικαιρότητα, Τοπικά 3 Sep 2020 - 9:51 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Μεγάλη επιτυχία στον δύσκολο δρόμο κατά των Ναρκωτικών πέτυχε η Αστυνομική διοικήτρια του ΚΥΤ Λέρου, Υπαστυνόμος Α κ. Αθήνα Κουτσοδόντη.

Μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην «ενεργό δράση», το ΚΥΤ Λέρου απαλλάχθηκε από μια πολύ καλά δομημένη ομάδα Παλαιστινίων που διακινούσαν χασίς και φάρμακα μέσα στον χώρο του Hοt spot!

Μετά από μια επίπονη παρακολούθηση μιας εμπειρία ομάδας Αστυνομικών  που βρίσκετε στον χώρο του ΚΥΤ Λέρου κατάφεραν να συλλάβουν ένα από τα ηγετικά μέλη της Σπείρας, έχοντας πάνω του 100γρ. χασίς σε φακελάκια έτοιμα προς πώληση στους διαμένοντες στην δομή.

Ο Παλαιστίνιος θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία της Κω προκειμένου να απολογηθεί.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κα Κουτσοδόντη και την ομάδα της στη νέα αυτή επιτυχία που δικαιώνει όσους θεωρούν επιβεβλημένη την παρουσία της στον ευαίσθητο χώρο του ΚΥΤ Λέρου.

Εξάλλου η ίδια έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια ως επικεφαλής του Α.Τ. Λέρου με δεκάδες επιτυχίες καθιστώντας το, ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα τμήματα της Αστυνομίας στην Ελλάδα.

Βέβαια ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών είναι συνεχής και πρέπει ΑΜΕΣΑ η

του ΚΥΤ Λέρου να βοηθηθεί ώστε να συνεχίσει να κάνει επιτυχίες που αντανακλούν στο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Ηγεσίας,  εγκαθιστώντας κλίμα ασφάλειας και στην τοπική κοινωνία του νησιού της Λέρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το βράδυ έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον κατηγορούμενο κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

-Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 97,8 γραμμάρια
-8 φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή
-Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-Πλήθος κενών πλαστικών συσκευασιών, για διαμοιρασμό της κάνναβης

Κείμενο και φωτογραφία: Νίκος Ιγνατίδης για το theviewer 

Δείτε επίσης

Ευ. Κουτζαμάνη για δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν με έκαμψε η απειλή με σφαίρες

Τα αισθήματα ικανοποίησης για την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη Χρυσή Αυγή …