Κεφαλογιάννης: «Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές» (ηχητικό)

video, Ελλάδα, Επικαιρότητα 1 Mar 2018 - 8:29 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Την εκτίμηση ότι το σκάνδαλο Novartis ήρθε στη δημοσιότητα με τέτοιες διαστάσεις και προσωπικές επιθέσεις με στόχο να ξεφύγει από την επικαιρότητα από το Μακεδονικό και την τουρκική προκλητικότητα, έκανε με δηλώσεις του στο Notosnews και την εκπομπή «Πρώτη Μετάδοση» ο Ευρωοβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. 

«Ο κ. Τσίπρας, δείχνει τον κακό εαυτό του και δεν προτάσσει το εθνικό, αλλά το κομματικό συμφέρον σε μια εποχή που θα έπρεπε να είναι όλοι ενωμένοι» όπως τόνισε.

Σε ερώτηση σχετικά με την διενέργεια των εθνικών εκλογών, εκτίμησε: «Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές διότι τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Όσο καθυστερεί τις εκλογές, κινδυνεύει να εξαϋλωθεί αυτή η κυβέρνηση» υπογραμμίζοντας ότι η ιστορία θα γυρίσει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι εάν ο κ. Τσίπρας έρθει στο Καστελόριζο για να ανακοινώσει την έξοδο από τα μνημόνια, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε: «Ο κ. Παπανδρέου, εξετέθη με το θέμα αυτό από το Καστελόριζο. Εάν επιχειρήσει κάτι τέτοιο και ο κ. Τσίπρας, θα έχει την ίδια τύχη…»

Ειδικά για τις τουρκικές προκλήσεις, έχοντας και την ιδιότητα του επικεφαλής της ομάδας Ευρωπαίων και Τούρκων ευρωβουλευτών σχολίασε ότι «Η Τουρκία είναι πολύ απομονωμένη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Εμείς θέλουμε την Τουρκία να είναι μια χώρα ασφαλείας. Το κλίμα είναι βαρύ για την Τουρκία αλλά κι εμείς προσπαθούμε να ασκήσουμε πίεση σε πολιτικό επίπεδο».

ΗΧΗΤΙΚΟ

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …