Καθαρισμοί και απολυμάνσεις στο Καστελλόριζο

Επικαιρότητα, Τοπικά 3 Apr 2020 - 5:08 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Ο Δήμος Μεγίστης ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της πρόληψης και της προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοϊού, η δημοτική αρχή πραγματοποίησε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες –και μετά από την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών και προσφύγων από το νησί- ειδική απολύμανση με διοξείδιο του χλωρίου σε όλα τα δημόσια κτήρια, το Λιμεναρχείο, τα πλωτά σκάφη, την εκκλησία, το αεροδρόμιο, την αστυνομία, τα ΕΛΤΑ, το Πολυδύναμο Ιατρείο και όλες τις μονάδες της ΔΑΝ Μεγίστης.

Ο δήμαρχος του νησιού και το δημοτικό συμβούλιο επισημαίνουν εκ νέου στους δημότες την αναγκαιότητα τήρησης όλων των μέτρων ατομικής προστασίας και υγιεινής για να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία και η κοινωνική ευημερία του νησιού.

«Δεν χρειάζεται πανικός, χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια και προσοχή για να μην βάζουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους άλλους. Προσέχουμε τους ηλικιωμένους, τους δικούς μας και τον εαυτό μας. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των γιατρών και τους κανόνες υγιεινής. Μένουμε σπίτι. Μόνον έτσι θα κρατήσουμε τον κορωνοϊό μακριά μας» δήλωσε ο δήμαρχος Μεγίστης κ. Γεώργιος Σαμψάκος. / theviewer

Δείτε επίσης

ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ βρήκαν ευκαιρία και έκοψαν δέντρα στην παραλία Φαληρακίου! – Καταγγελίες

Σε καταγγελίες διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προέβη ο Τοπικός Σύμβουλος Καλλιθέας κ. Λαζαρος Ιωαννίδης …