ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: Αφετηρία πολιτικών αλαγών οι εκλογές της 26ης Μαϊου

Άποψη, Γνώμες, Επικαιρότητα 25 May 2019 - 12:09 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  «Οι Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου θα αποτελέσουν την αφετηρία για πολιτικές αλλαγές και μεγάλες ανατροπές του πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας.

Έχουν περάσει 4,5 έτη από τότε που ανέλαβε την εξουσία ο Σύριζα και όλοι οι Έλληνες βίωσαν και βιώνουν με το χειρότερο τρόπο τις επιλογές και τις ιδεοληψίες της «γιαλαντζί» αριστερής κυβέρνησης που στο μεγαλύτερο διάστημα στηρίχθηκε από το μόρφωμα των Ανέλ και που τους τελευταίους μήνες κυβερνά στηριζόμενη σε μια ετερόκλητη και καιροσκοπική πλειοψηφία.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι Έλληνες πολίτες έχοντας αγανακτήσει από τον λαϊκισμό και τα ψέματα του κ Τσίπρα και της παρέας του, της παρέας των κότερων και των θαλαμηγών, των πούρων και του αριστερού αστακού θα εκφράσουν με την ψήφο τους την αγανάκτηση και την οργή τους στον πρωθυπουργό που δίχασε και εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα πουν με την ψήφο τους στον κύριο Τσίπρα ότι δεν ανέχονται άλλη μιζέρια και θλίψη, ότι δεν θέλουν άλλο να ζουν με επιδόματα –φιλοδωρήματα και να βλέπουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να εγκαταλείπουν τη χώρα μας, την πατρίδα τους για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με την ψήφο τους θα γυρίσουν οριστικά την πλάτη στον επαγγελματία λαϊκιστή κ. Τσίπρα και θα στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία αναδεικνύοντας την πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά. Θα στηρίξουν και θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία γιατί δεν μπορούν να αποδεχθούν την απαράδεκτη Συμφωνία των Πρεσπών που ο κύριος Τσίπρας ετσιθελικά επικύρωσε αγνοώντας την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας παραδίδοντας εθνότητα και γλώσσα στους γείτονές μας.

Αύριο, για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια ο Ελληνικός λαός έχει την δυνατότητα να εκφραστεί μέσω της ψήφου και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στον Σύριζα, ένα μήνυμα που θα λέει ΟΧΙ στη μιζέρια, στην εθνική ταπείνωση, στον ευτελισμό της πολιτικής ζωής, στην ανασφάλεια, στην ανομία, στην υποκρισία.

Καλώ όλους τους Δωδεκανήσιους και τις Δωδεκανήσιες,  συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, να ψηφίσουν και να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ΝΑΙ στην ανάπτυξη, στην ευημερία, στη νομιμότητα, στην εθνική υπερηφάνεια που τόσο πληγώθηκε από τους καλοβολεμένους αριστερούς.

Η ψήφος στις αυριανές Ευρωεκλογές, είναι πολύ κρίσιμη και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για τον κύριο Τσίπρα και την παρεούλα του Μαξίμου. Καλώ και πάλι όλους τους Δωδεκανήσιους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία για να κλείσει η  μαύρη σελίδα της διακυβέρνησης Σύριζα».

Δείτε επίσης

Ευ. Κουτζαμάνη για δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν με έκαμψε η απειλή με σφαίρες

Τα αισθήματα ικανοποίησης για την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη Χρυσή Αυγή …