Γιάννης Μανιάτης: «Είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα» – Διαφώνησε με το νέο….σύμβολο! (ηχητικό)

video, Ελλάδα, Επικαιρότητα 20 Mar 2018 - 8:35 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Τις απόψεις του στον απόηχο του Συνεδρίου του «Κινήματος Αλλαγής» εξέφρασε με δηλώσεις του στο Notosnews και στην εκπομπή «Πρώτη Μετάδοση» ο κ. Γιάννης Μανιάτης.

«Θα ήθελα να είχε γίνει ένα Συνέδριο με εκλεγμένους συνέδρους, κι αυτό θεωρώ ότι ήταν αρνητικό. Ωστόσο, η επιλογή που έγινε και όσοι ήρθαν, μας βοήθησαν ώστε να καταλήξουμε σε σημαντικά συμπεράσματα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Μανιάτης, εξηγώντας τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει ο νέος πολιτικός φορέας.

«Είναι σαφές ότι πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι – είμαστε ήδη σε εκλογική ετοιμότητα. Η κυβέρνηση έχοντας χάσει όλα της τα ερείσματα και από ό,τι φαίνεται θα έχουμε πολύ σύντομα πολιτικές εξελίξεις» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το αν θα βγούμε από τα Μνημόνια, ο κ. Μανιάτης είπε: «Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται διάφορα σε κάθε Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο χωρίς να έχει προηγουμένως να υλοποιήσει την βασική προϋπόθεση που είναι το Περιφερειακό Χωροταξικό Σχέδιο που εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν εγκρίνει σε καμία Περιφέρεια, πλην της Κρήτης. Συνεπώς, τι ανάπτυξη σχεδιάζει ο κ. Τσίπρας;»

Πάντως, ο κ. Μανιάτης…. διαφώνησε με το νέο σύμβολο του κόμματος, λέγοντας: Αισθητικά δεν μου κάνει!

ΗΧΗΤΙΚΟ

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …