ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΤΟ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ! Δύο κοριτσάκια έκαναν ποδαρικό!

Επικαιρότητα, Τοπικά 2 Jan 2019 - 1:37 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ είναι το 2019 για την Ρόδο! Δύο υγιέστατα κοριτσάκια έκαναν ποδαρικό για το νέο έτος, το ένα γεννήθηκε στις 4.20 τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου 2018 στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου και το άλλο στις 10.43 το πρωί της πρώτης ημέρας του 2019, στην Euromedica. 

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, επισκέφτηκε σήμερα μεσημέρι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2019.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,8κιλών, ήταν το πρώτο παιδί του 2019, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, στις 04:30πμ. Ο κος. Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Άννα Ζωάννου συνεχάρη τη μητέρα Άννα Αγαλιανού και της ευχήθηκε η κόρη της να είναι γερή, καλότυχη και ευτυχισμένη, ενώ έδωσε συμβολικά δώρα για το παιδί, τονίζοντας ότι: «Η έλευση στον κόσμο του πρώτου παιδιού της χρονιάς συμβολίζει τη συνέχεια της ζωής και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο». Η μητέρα αντευχήθηκε στο δήμαρχο ένα υγιές και δημιουργικό έτος.

Ο Δήμαρχος, αφού αντάλλαξε ευχές με το μαιευτήρα-γυναικολόγο Βασίλη Παπαμαργαρίτη, και το Διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής Συμεών Ψαρά, για ένα ευτυχισμένο έτος, ευχήθηκε υγεία για όλους τους κατοίκους της Ρόδου.

«Οι γιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας δίνουν καθημερινό αγώνα για να ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των νησιωτών. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στο έργο τους, και ευχόμαστε στους Ροδίτες και όλους τους Δωδεκανήσιους υγεία και καλή τύχη το 2019» δήλωσε ο Δήμαρχος.

Ευχόμαστε στους ευτυχισμένους γονείς Καλή Χρονιά! (The Viewer)

Δείτε επίσης

Διαβεβαιώσεις Καρίκη για το προσφυγικό και μεταναστευτικό στην Ρόδο

Ο Δήμος Ρόδου και η παρούσα δημοτική αρχή θα συνεχίσει την σοβαρή και ουσιαστική στάση …