ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Χρονιά νίκης το 2019, το μήνυμα στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου (video)

video, Επικαιρότητα, Τοπικά 15 Feb 2019 - 1:54 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Χρονιά νίκης το 2019 στις εκλογές όποτε και αν γίνουν, ήταν το μήνυμα στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, παλαιά και νέα στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που παρέστησαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του κόμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες 14 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Mediterranean. 

Ομιλητής, ήταν ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Το παρών στην εκδήλωση που συνέπεσε και με τα γενέθλια του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Παύλου Μπακίρη, έδωσαν ο βουλευτής του κόμματος κ. Μάνος Κόνσολας, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη, Ιωάννης Παππάς και Βασίλης Χρύσης, ο πολιτευτής κ. Στέφανος Δράκος, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γιάννης Φλεβάρης και Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κ. Βαγγέλης Μανδρακός, ο πρόεδρος του τμήματος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Κώστας Σπανός, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου κ. Ηλίας Τσέρκης, ο πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων κ. Νίκος Τριπολίτης, ο κ. Γιάννης Ιατρίδης, ο κ. Τσαμπίκος Τριομμάτης, ο κ. Φίλιππος Τριομάτης, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Ευστρατίου και Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο κ. Γιώργος Αντώνογλου εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ, ο κ. Παναγιώτης Σακελαρίου, οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ κ.κ. Τάκης Μιχαήλου, Νατάσα Βενετοκλή και Μήνας Νικολάου, ο κ. Μανώλης Παλλάς, ο κ. Θανάσης Στάμου, ο κ. Γιάννης Τσαγκάρης, η κα Κατερίνα Εμμανουήλ από την Λέρο και πολλά ακόμη στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, των ΔΗΜΤΟ και μέλη του κόμματος.

Στην κοπή μίλησαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παύλος Μπακίρης, ο βουλευτής Δωδεκανησου κ. Μάνος Κόνσολας, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης, Ιωάννης Παππάς, Μίκα Ιατρίδη και Βασίλης Χρύσης, ο πολιτευτής κ. Στέφανος Δράκος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …