Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Οι ψηφοφόροι δεν έχουν ακόμη ζεσταθεί εκλογικά (video)

video, Ελλάδα, Επικαιρότητα 29 Mar 2019 - 12:16 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Οι ψηφοφόροι δεν έχουν ακόμη ζεσταθεί εκλογικά, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο ΟΡΕΝ.

“Οι εκλογές για την Ευρώπη ποτέ δεν ενδιέφεραν την Ελλάδα αλλά τώρα η Ευρώπη έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξει και πλέον οι αποφάσεις της αποτελούν οδηγίες προς τα κράτη μέλη και δεύτερον τώρα πάμε με άλλο δίλημμα και άλλες διαχωριστικές γραμμές. Τώρα υπάρχει το ερώτημα ποια Ευρώπη θέλουμε και αν θέλουμε Ευρώπη ή όχι” ανέφερε.

“Ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος θα προσέλθει για να δώσει μήνυμα στα πολιτικά κόμματα” συμπλήρωσε.

Για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι: “Εγώ δεν ανταγωνίζομαι κανέναν. Μπήκα στο ψηφοδέλτιο για τη φανέλα. Δεν ανταγωνίζομαι κανέναν. Κανείς δεν μπορεί να παρέμβει στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Πολύ περισσότερο να κόψει”.

“Την ώρα της μάχης, δεν μιλάω για ποσοστά. Είμαι πολύ επιφυλακτικός. Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας αν η Ν.Δ. δεν πάει πολύ μπροστά στις ευρωεκλογές” σχολίασε.

Απέφυγε να τοποθετηθεί για το αν συμφωνεί με την άποψη του Άδωνη Γεωργιάδη ότι το ποσοστό 3,5 μονάδων είναι ορόσημο της νίκης, λέγοντας ότι αφού αυτό λέει ο αντιπρόεδρος, είναι θέση του κόμματος και δεν θα τοποθετηθεί διαφορετικά σε καμία περίπτωση.

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …