Ανατροπή για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Μάλλον δολοφονία (video)

video, Ελλάδα, Επικαιρότητα 1 Mar 2018 - 8:10 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor
Αποκαλυπτικά τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» – Ήταν τη λάθος στιγμή στο λάθος τόπο; Νέα ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο.
Η οικογένεια του προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου να αποδειχθεί ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι ατύχημα.
Από χθες το πρωί ειδικοί που όρισε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή παρουσία του νονού του μελέτησαν εκ νέου το σημείο στην Κάλυμνο όπου βρήκε τραγικό τέλος και μίλησαν με ανθρώπους που τον έψαχναν για πέντε ημέρες.
Τα νέα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά καθώς ενισχύεται το σενάριο ότι κάποιοι τον σκότωσαν. Ίσως βρέθηκε, ισχυρίζονται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τη λάθος στιγμή στο λάθος τόπο. «Από το σημείο εκείνο έχουμε μαρτυρίες από εθελοντές οι οποίοι ψάχνουν.
Μάλιστα ένας εθελοντής κατηγορηματικά μου είπε ότι πέρασε τουλάχιστον 5 φορές από το σημείο που δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις και να μη δεις ένα ανθρώπινο σώμα», λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του άτυχου φοιτητή.
Τα ερωτήματα στην υπόθεση του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου είναι πολλά. Γιατί ενώ έπεσε από ύψος τουλάχιστον 50 μέτρων δεν είχε ούτε ένα κάταγμα; Γιατί έχει θλαστικά τραύματα μόνο στο κεφάλι ;
Γιατί οι δυο ιατροδικαστικές εκθέσεις έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση;
Η πρώτη έλεγε ότι ξεψύχησε μετά από 36 ώρες και η δεύτερη ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος.
«Όλα θα πρέπει να εξεταστούν από την αρχή αφού τα ευρήματα που είχαν οδηγήσει στο προηγούμενο συμπέρασμα δεν ισχύουν», εξηγεί ο ιατροδικαστικός σύμβουλος της οικογένειας, Σωκράτης Τσαντίρης.
Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ενίσχυσαν οι ιστολογικές εξετάσεις του φοιτητή ενώ αποκαλυπτικά ήταν και τα ευρήματα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας.
«Έχουμε ολική ανατροπή Στην αρχή είχαμε μια επιπόλαιη πραγματογνωμοσύνη. Χάθηκε χρόνος πολύτιμος, που ήταν η σορός επί 5 ημέρες; Κάτι περίεργο συμβαίνει. καλούμε την αστυνομία να βρει τον δολοφόνο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Ιωάννης Γλύκας.
Ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρός στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Οι γονείς του από την αρχή απέρριπταν το σενάριο που τον ήθελε να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει από βράχο. Η δικογραφία ακόμα δεν έχει κλείσει και η αστυνομία του νησιού ερευνά με προσοχή όλα τα στοιχεία. (info: kalymnosnews)

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …