ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Δεν ξέρω πόσο θ’ αντέξει ο Τσίπρας στην εξουσία, αλλά θα κάνει το παν για να μείνει…» (ηχητικό)

video, Ελλάδα, Επικαιρότητα 11 Feb 2019 - 4:32 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

«Τραγέλαφο» χαρακτήρισε σε συνέντευξή του στο Notosnews, τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική αλλά και στην κοινοβουλευτική ζωή της Ελλάδας, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να παραμείνει στην εξουσία…. ‘παρά φύσιν’, έχει δημιουργήσει ένα τερατώδες πολιτικό κλίμα. Το είδαμε με την πρόσφατη μήνυση του κ. Νικολόπουλου κατά του κ. Καμμένου. Τώρα που τα ‘σπάνε’ οι δύο πρώην εταίροι βγάζουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στην φόρα» όπως τόνισε.

«Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι του διέλυσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ με ανταλλάγματα –κάτι που αποδέχτηκε ο κ. Τσίπρας! Ο ίδιος απεδέχθη ότι εξαγόρασε βουλευτές του Καμμένου. Πρωθυπουργός που απεδέχθη δημοσίως ότι εξαγόρασε βουλευτές… δεν έχει ξαναγίνει αυτό στα χρονικά» όπως είπε.

Κληθείς να σχολιάσει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «Ο κ. Τσίπρας, θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία και κάνει το παν γι’ αυτό. Δεν ξέρω πόσο θ’ αντέξει. Είμαστε ούτως ή άλλως σε προεκλογική περίοδο. Εμείς, είμαστε πανέτοιμοι για εκλογές στη Νέα Δημοκρατία» όπως είπε ενώ για τις Ευρωεκλογές είπε πως «θα έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών». (theviewer)

ΗΧΗΤΙΚΟ

Δείτε επίσης

Azerbaijan military releases bizarre heavy metal song amid clash with Armenia! (video)

They put the guns in Guns and Roses. The Azerbaijan military has released a bizarre …