Η τροποποίηση του Προέδρου στο Ρωσικό Σύνταγμα περιλαμβάνει αναφορά στον Θεό

Διεθνή 4 Mar 2020 - 10:30 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

ΜΟΣΧΑ -Η συμπερίληψη της αναφοράς στον Θεό στο Σύνταγμα απευθύνεται σε όλα τα θρησκευτικά δόγματα και δεν παραβιάζει τις απόψεις των αθεϊστών, δήλωσε η Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Ρωσίας, Τατιάνα Μοσκόλκοβα.  

Σήμερα, η απαίτηση της κοινωνίας για την ενίσχυση των ηθικών θεμελίων και ό, τι σχετίζεται με τις έννοιες της δικαιοσύνης και του καλού και του κακού έχει ιδιαίτερη αξία για τους σύγχρονους καιρούς -όπως δήλωσε.

Ίσως, η έκκληση προς την πίστη και τα ηθικά θεμέλια είναι άξια προσοχής, ειδικά καθώς υπάρχει μόνο ένας Θεός -είπε.

“Είναι μια κλήση σε όλα τα θρησκευτικά δόγματα και πιστεύω ότι δεν θα επηρεάσει τις απόψεις των αθεϊστών με κάποιο τρόπο”, δήλωσε ο Μοσκόλκοβα.

Ο Ρωσός εκπρόσωπος Τύπου της κρατικής δούμας Βιτσάσελ Βολόιντ μίλησε στους δημοσιογράφους για τη διατύπωση μιας συνταγματικής τροπολογίας που υπέβαλε ο Πρόεδρος και περιλαμβάνει αναφορά στον Θεό.

”Η Ρωσική Ομοσπονδία, η οποία έχει μια ιστορία χιλιετίας και προστατεύει τη μνήμη των προγόνων που πέρασαν τα ιδανικά και την πίστη στον Θεό σε εμάς, καθώς και τη συνέχεια της ανάπτυξης του ρωσικού κράτους, θα αναγνωριστεί ως ιστορικά ανεπτυγμένη πολιτεία ενότητα “, τόνισε ο Βολόντιν. / interfax

Δείτε επίσης

Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας: «Ο ιός του Σχίσματος» (video)

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την ημέρα που η σχισματικοί της Ουκρανίας, έλαβαν …