Breaking News

Ένας Ροδίτης, στη Νέα Υόρκη! Ο Κωστής Σαββιδάκης στο Carnegie Hall στις 2 Δεκεμβρίου!

Arts and Culture 28 Nov 2018 - 4:31 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Ο γνωστός Ροδίτης ηθοποιός, Κωστής Σαββιδάκης θα ερμηνεύσει ένα «αριστοφανικό» ρόλο στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στις 2 Δεκεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες το POPULAR THEATER INC. ανακοινώνει την λαμπερή παραγωγή του καινούριου Αριστοφανικού τύπου μιούζικαλ «FAUX-BIA! THE MUSICAL» στις 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη και του Ομίλου ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων.

Το μιούζικαλ ακολουθώντας την καυστική σάτιρα του Αριστοφάνη πραγματεύεται την οικονομικο-κοινωνική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και… τον προφανή φόβο των ανδρών για δέσμευση επίσης σε παγκόσμιο επίπεδο, και δίνει την λύση μέσα από την δύναμη της… γυναικείας λίμπιντο: «Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΒΙΑ, ΜΙΑ FAUX-BIA!!!»

Η βασική μουσική πλατφόρμα είναι το Κρητικό πεντοζάλη, ενώ κάθε ένα τραγούδι του πρωτοποριακού αυτού μιούζικαλ έχει διαφορετικό εθνικό υπόβαθρο: τάνγκο, λάτιν, μπλουζ, ροκ εντ ρολ, τζαζ, οριένταλ, κινέζικο νανούρισμα, μπόλλιγουντ, φλαμένγκο, ρέγκε, ντίσκο, βαλς κ.λπ.

Faux-Bia! Πρόκειται για μια γρήγορη, αντιπολεμική μουσική κωμωδία που αποτελείται από καστ, 28 ατόμων. Η μουσική αρχίζει μετά την περίφημη ηρωίδα του Αριστοφάνη, Λυσιστράτη, η οποία καταστρώνει ένα σχέδιο για να εκβιάσουν τους άνδρες της Ελλάδα από την παρακράτηση ό, τι οι άνδρες θέλουν πιο πολύ στον κόσμο … και αποδεικνύοντας ότι ο φόβος δεν είναι τίποτα, αλλά ψεύτικο βία, ένα FAUX-BIA!

Σημειώστε ότι αυτή η παραγωγή περιέχει γλώσσα ενηλίκων και καταστάσεις που μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Συνιστάται μόνο για ώριμα ακροατήρια.

Στην γνωστή αριστοφανική κωμωδία, οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα, παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους και σώζουν τον κόσμο από τον φόβο.

Τι καλύτερο από το να επιτρέψουμε στην διεθνή γλώσσα της μουσικής να ανοίξει αυτόν τον διαπολιτισμικό διάλογο στην ψυχή του κοινού!

Το μιούζικαλ γραφεί και σκηνοθετεί η Διευθύντρια Θεάτρου του Ομίλου για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς κ Νήσων, Αγγελική Σαντόρα, ακολουθώντας την σκηνοθεσία του δάσκαλου της, Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, ο όποιος σκηνοθέτησε το έργο στην Ελλάδα το 2013 πριν το ταξίδι του στην Αμερική.

Πρωταγωνιστούν: Angelika Sandora, Sophia Dama, Kostis Savvidakis, Silvana Gonzalez, Paloma De Vega, Theodore Petropoulos, Tasos Karydis. Συνολικά παίζουν 28 καλλιτέχνες: ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και μουσικοί από κάθε γωνιά του κόσμου!

Ο Κωστής Σαββιδάκης, είναι από την Ρόδο. Έζησε στο εξωτερικό και διαμένει στην Αθήνα. Ασχολείται με το θέατρο και έχει παίξει σε τηλεόραση ενώ είναι πολύ γνωστός από πολλές διαφημίσεις.

Info: 212-247-7800 η στο www.carnegiehall.org. Box office at 57th street and 7th avenue (theviewer)

Δείτε επίσης

Επίδειξη μόδας διοργανώνει η Λέσχη Lions «Ηλιούσα» Ρόδου για την αγορά ιατρικού οργάνου

Οι διεθνές λέσχες των Lions είναι είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής υπηρεσιών στο κόσμο. Η Λέσχη …