Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Η πολιτική αλλαγή με κυβέρνηση Ν.Δ. και Κυριάκου Μητσοτάκη πλησιάζει»

Άποψη, Γνώμες 28 May 2019 - 11:08 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με αφορμή, τις χθεσινές ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Το αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών, με τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνουν τη θέληση των Ελλήνων να συνεχίσει η Ελλάδα, ενισχυμένη και με αξιοπρέπεια, την ευρωπαϊκή της πορεία.

Έδειξε όμως και την αποστροφή για όλους εκείνους που εξέθρεψαν την πολιτική απάτη, το ψέμα, την ενδοτικότητα στα σημαντικά μας εθνικά ζητήματα, την αναπτυξιακή δυσπραγία και τον οικονομικό μαρασμό.

Η πολιτική αλλαγή με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Κυριάκου Μητσοτάκη πλησιάζει.

Τα Δωδεκάνησα ενισχύουν πρωταγωνιστικά την προσπάθεια αυτή. Το αποδεικνύει το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Θα ήθελα, με την ευκαιρία, να συγχαρώ το Γιώργο Χατζημάρκο για τη θριαμβευτική νίκη της παράταξής του στις εκλογές για ανάδειξη νέας περιφερειακής αρχής στο Νότιο Αιγαίο.

Αλλά και τον Αντώνη Καμπουράκη για τη μεγάλη του νίκη στον πρώτο γύρο των εκλογών για το Δήμο Ρόδου. Αποτελούν και οι δύο εχέγγυα καλύτερης και ποιοτικότερης ζωής όλων μας στη Ρόδο και στα νησιά μας.

Τέλος συγχαίρω όλους εκείνους που, έχοντας μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των νησιών, συμμετείχαν στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’  βαθμού. Ανεξάρτητα από τον αν εξελέγησαν ή όχι.

Η αγάπη τους για τα νησιά μας και επιθυμία τους να ζήσουν και να προσφέρουν σ’ αυτά αποτελούν φωτεινό παράδειγμα ζωής».

 

Δείτε επίσης

Ιωάννης Παππάς: Η Ελλάδα βγαίνει από τη στενωπό της αδράνειας

Αδράνεια και παθητικότητα είναι δύο λέξεις που είχαν χαρακτηρίσει την ελληνική εξωτερική πολιτική. Αδράνεια, όπως …