«Ζεσταίνουν» τις μηχανές στη Νέα Δημοκρατία – Σε ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός

Παραπολιτικά 7 Aug 2018 - 11:47 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές στην τοπική Νέα Δημοκρατία. Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για την στήριξη των δύο υποψηφίων του νυν περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και επιχειρηματία κ. Αντώνη Καμπουράκη για τον Δήμο Ρόδου, η τοπική Νέα Δημοκρατία έχει θέσει σε ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό. 

Πληροφορίες ανέφεραν χτες, ότι οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές ξεκίνησαν ήδη περιοδείες και επαφές με τον κόσμο-αν και δεν έχουν προκηρυχθεί ακόμη οι εθνικές εκλογές- ενώ οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στους συνδυασμούς για Περιφέρεια και Δήμο, άρχισαν τις επαφές.

Από ό,τι φαίνεται…. διακοπές δεν υπάρχουν για τους ενδιαφερόμενους καθώς οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι τον Μάιο του 2019 ενώ οι βουλευτικές, είναι άγνωστο το πότε θα γίνουν. Όλα όμως, δείχνουν ότι η Ν.Δ. έχει θέσει ψηλά τον πήχη και με καταγεγραμμένη την…. κατηφόρα του ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζει να ανεβάσει τα ποσοστά της στα Δωδεκάνησα και να εκλέξει πάνω από δύο βουλευτές ενώ στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν νέα ονόματα.

Ο πρόεδρος πάντως, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να…. ανασάνει (πέραν του Δεκαπενταύγουστου) καθώς έχει πολλές απαιτήσεις και έχει αποδείξει ότι δεν αστειεύεται -ούτε και με τους πλέον κοντινούς του συνεργάτες. (theviewer)

Δείτε επίσης

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΣΕ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ: Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει… – Τι απάντησε για το δ.σ.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ρόδου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Όποιος δεν θέλει να …