Η Carol Sharkey ως Chief Risk Officer της αεροπορικής εταιρείας Ryanair

Οικονομία 31 May 2018 - 10:36 AM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Η Ryanair, η Νο.1 αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα (30 Μάϊου) τον διορισμό της Carol Sharkey ως Chief Risk Officer της αεροπορικής, ως νέο μέλος της ομάδας ανώτερων στελεχώνΗ Carol εργάζεται μέχρι και σήμερα ως Director of Safety and Security θα είναι εφεξής υπεύθυνη για την εκτίμηση κινδύνου της Ryanair και θα αναφέρεται απευθείας στο CEO.

Εργάζεται στη Ryanair από το 1995, έχοντας εργαστεί προηγουμένως σε ρόλους σε inflight και flight operations και τα τελευταία χρόνια επιβλέπει το τμήμα ασφαλείας πτήσεων.

Ο Michael OLeary της Ryanair δήλωσε:

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τον διορισμό της Carol Sharkey ως Chief Risk Officer και να την καλωσορίσω στην ομάδα των ανώτερων στελεχών. Η  Carol διαθέτει εγκυκλοπαιδική γνώση του τομέα μας και γνωρίζει πως να παραδίδει ελεγχόμενη ανάπτυξη ασφαλείας. Η εμπειρογνωσία της συγκεκριμένα στον τομέα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της ασφάλειας θα εξασφαλίσει τον ρόλο κλειδί που διαθέτει στην μελλοντική μας ανάπτυξη με 600 αεροσκάφη και πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο. ”

Η Carol Sharkey, Chief Risk Officer της Ryanair δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της ομάδας ανώτερων στελεχών. Βρισκόμαστε σε πολύ ενθουσιώδεις εποχές για τη Ryanair καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλη την ομάδα και το Συμβούλιο για να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε το ρεκόρ ασφαλείας της Ryanair στο χώρο. ”

 

Δείτε επίσης

Ταμείο Συνοχής: επενδύσεις 4 δισ. ευρώ για έργα υποδομών στην Ελλάδα και σε άλλες 9 χώρες

Την χρηματοδότηση έργων υποδομής στην Ελλάδα και σε άλλα κράτη μέλη στα πλαίσια ενός ευρύτερου επενδυτικού …