Η Ellinair στην Ρόδο – Ματσίγκος: «Σημασία δεν έχει ποιος την έφερε, αλλά ότι είναι εδώ…» (pics)

Οικονομία, Τοπικά 26 May 2018 - 1:48 PM
Συντάκτης: TheViewer Editor

Την πρώτη της επίσημη παρουσία έκανε η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, με τα κορυφαία στελέχη της να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και τα ΜΜΕ για την δραστηριότητα της εταιρείας που ξεκινήσει άμεσα, δρομολόγια από και προς την Ρόδο.

Η Ellinair ανήκει στον Όμιλο Μουζενίδη, που δραστηριποιείται σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και φυσικά, θα κληθεί να καλύψει το κενό που αφήνει η απόσυρση της Ryanair.

Στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Platinum ήταν παρόντες ο βουλευτής της Ν.Δ. και Τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος κ. Μάνος Κόνσολας, ο δήμαρχος Ρόδου κ.Φώτης Χατζηδιάκος, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκος Μπόνης, ο τέως βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης, ξενοδόχοι, αντιδήμαρχοι, επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, τουριστικοί πράκτορες κ.λπ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κ. Γιώργος Ματσίγκος, στον χαιρετισμό του υπογράμμισε πως: «Σημασία δεν έχει ποιος την έφερε, αλλά ότι είναι εδώ…» εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η εταιρεία θα μείνει στην Ρόδο και θα αυξήσει τα δρομολόγιά της καθ όλη την διάρκεια του έτους.

Από αριστερά: οι κ.κ. Δαλάκας, Μουζενίδης (κέντρο) και Γ. Μασμανίδης

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ. Κόνσολας, ο κ. Χατζηδιάκος, η κα Παπαβασιλείου, ο ξενοδόχος κ. Άρης Σολούνιας ενώ για την εταιρεία μίλησε ο πρόεδρος της Ellinair κ. Γιάννης Μουζενίδης.

Την παρουσίαση του πτητικού προγράμματος, του στόλου και των δρομολογίων έκανε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας κ. Σταύρος Δαλάκας, ο οποίος έκανε αναφορά και στην τιμολογιακή πολιτική των αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς «έχουν αυξηθεί οι φόροι» όπως τόνισε.

Η Ellinair θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά της με αεροπλάνα 737 και αργότερα με Airbus, θα προσφέρει δωρεάν αποσκευή έως 20 κιλά και έως 8 κιλά χειραποσκευή, ρόφημα κατά την διάρκεια του ταξιδιού και θα καλύπτει τα δρομολόγια από Αθήνα προς Ρόδο και αντίστροφα (αρχικά). (theviewer / Π.Ντ)

Ο κ. Γιάννης Μουζενίδης

Δείτε επίσης

Θέμα χρόνου η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, για τη Μεσ. Πόλη (video)

`Θέμα χρόνου είναι πλέον η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, για τη Μεσαιωνική Πόλη αφού το …